Єфросиніна привезла своїх дітей в Україну: «На кордоні колапс»

Єфросиніна їхала до Києва на машині та поїздка тривала менш як добу
фото: mashaefrosinina/Instagram

Єфросиніна вирішила привезти дітей до Києва, щоб ті змогли зустрітися з батьком

Телеведуча та волонтер Маша Єфросиніна вперше за тривалий період привезла своїх дітей в Україну. До того часу 19-річна донька Нана і 8-річний син Саша жили за кордоном у Варшаві, тому що батьки переживали за їх безпеку в Києві. 

Тепер Єфросиніна вирішила привезти дітей до Києва, щоб ті змогли зустрітися з батьком – бізнесменом Тимуром Хромаєвим, який у 2022 році вступив до лав ЗСУ і зараз несе службу, оберігаючи Україну від наступу загарбників.

Єфросиніна їхала до Києва на машині та поїздка тривала менш як добу.

«Позаду 17 годин за кермом з Варшави до Києва. На кордоні кабздоепічний колапс – на виїзд з України сотні автомобілів. Це, мабуть, прогнозовано через страшну інформаційну напругу про ЗАЕС. Але, що цікаво, на в'їзд в Україну стільки ж авто. Черга кілометрова, і майже не рухається. Ми з дітьми вдома, нарешті! «Святкуємо» повернення двома повітряними тривогами поспіль: нічною і ранковою», – зазначила Єфросиніна.

Нагадаємо, що телеведуча Маша Єфросиніна та співачка Ольга Полякова останній випуск свого шоу «Дорослі дівчата» присвятили епосі 90-х та її символам. Згадуючи артистів української естради, вони не оминули увагою колишню українську виконавицю Таїсію Повалій, яка на початку свого зіркового часу була популярною вокалісткою, а зараз перетворилася на ганьбу через пропутінські погляди.

Маша Єфросиніна влучно додала, що тепер Тая докотилася до того, що стала банальною зрадницею.

Читайте також: Маша Єфросиніна назвала співачку, яка українізувала Крим

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: