В мережі з'явилися перші офіційні кадри календаря Pirelli 2023, який неможливо купити

Цього року тема календаря – «Любовні листи до музи»
фото з відкритих джерел

Щорічно над календарем працюють лише найкращі світові фотографи і моделі та актриси

На офіційній сторінці Pirelli у соціальних мережах з'явилися перші фото традиційного календаря компанії. Участь у зйомці цього разу взяли Белла Хадід, Ешлі Грем, Прешес Лі, Кара Делевінь, Емілі Ратаковські, Лорен Вассер та інші моделі.

Як відомо, цього року тема календаря – «Любовні листи до музи». Кожна з представлених моделей уособлює певну міфічну істоту.

Дивлячись на фотографії, зроблені австралійкою Еммою Саммертон, інтернет-користувачі не могли стримати захоплення. Вони зазначили, що Pirelli не підвів і цього року – у них завжди чудові календарі. «Цей календар виглядає справді дуже красиво», «Я ніде і ніколи більше не бачила такого прославлення жінки», «Кожна модель унікальна. І всі вони справді виглядають казково. Навіть не віриться», «Цього року календар, безперечно, вдався на славу», – обговорюють результат інтернет-користувачі. Вони з нетерпінням чекають на решту кадрів з фотосесії.

Вперше календар був випущений 1964 року. Першим фотографом став Роберт Фріман, офіційний фотограф The Beatles. Перший випуск мав величезний успіх, став справжньою сенсацією для 60-х і став випускатися щорічно. У період із 1975 року по 1983 рік календар не видавався, причиною став нафтовий кризис.

Щорічно над календарем працюють лише найкращі світові фотографи та найкращі моделі та актриси. Пропозиція попрацювати з Піреллі для будь-якого фотографа – його офіційне визнання на світовому рівні. Зніматися для календаря Піреллі також робить честь будь-якої суперзірки, а сам календар виходить дуже обмеженим тиражем і поширюється серед «сильних світу цього», і купити його можна хіба що на аукціоні.

У різний час для календаря знімалися такі суперзірки як Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд, Мілла Йовович, Хайді Клум, Кейт Мосс, Адріана Ліма, Алессандра Амбросіо, Фернанда Таварес, Жізель Бюндхен, Міна Суварі, Кароліна Курова, Кароліна Курова, Софі Лорен, Пенелопа Крус, Хіларі Суонк, Керолін Мерфі, Наомі Воттс, Крістен Стюарт.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: