Олександр Авраменко публічно підколов Світлану Лободу через помилку в назві пісні

фото з відкритих джерел

Відомий філолог Олександр Авраменко звернув увагу, що в назві пісні співачка Лобода зробила помилку

Співачка Світлана Лобода анонсувала прем’єру нової пісні на українській мові, яка буде мати назву «Два незнайомця». Відомий філолог, викладач та блогер Олександр Авраменко звернув увагу, що в назві пісні артистка зробила помилку. Про це він написав на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

Світлана Лобода розповіла шанувальникам, що після виходу першої композиції українською – пісні «Молитва», рятувалася творчістю, «постійно шукала, писала, думала, складала» і результатом її безсонних ночей стала композиція «Два незнайомця». Вона зняла на неї відеороботу, яку презентує в п’ятницю. «Чекаю на завтра. Сподіваюсь, що і ви. Прем'єра. Два незнайомця», – написала Світлана Лобода в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Олександр Авраменко (@olexandravramenko)

«Світлана Лобода анонсувала на своїй сторінці в інстаграмі нову пісню, що має назву «Два незнайомця». Неправильним є варіант назви в рядку: а – «Два незнайомці», б – «Два незнайомця», в – «Двоє незнайомців», – підколов виконавицю Олександр Авраменко. Експерт зазначив, що правильно буде «Два незнайомці». Однак не всі підписники погоджуються з Олександром. «Щоб більше людей переходило на українську, потрібно радити, а не осуджувати», – написали користувачі в мережі.

Раніше «Главком» писав, що Світлана Лобода несподівано скасувала свій виступ в Німеччині. «Щойно шанувальники надіслали відео придбаних квитків на мої концерти у Німеччині, в рамках благодійного туру на підтримку України. На свій жах я виявила, що квитки роздруковані на бланках, де неправильно називається моє шоу і вказаний медіапартнером російський Перший канал, що не відповідає дійсності. Відповідальність за друк квитків лежить повністю на організаторах. Тому ми з командою вирішили перенести тур Німеччиною поки всі до єдиного квитки не будуть замінені. Прошу вибачення у шанувальників. Обіцяю ми обов'язково побачимося зовсім скоро у містах Німеччини на моїх шоу на підтримку України».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: