Акторка Тишкевич зізналася, чому залишає свій щойно придбаний будинок під Києвом

Катерина з чоловіком
фото з відкритих джерел

Вже вісім років Катерина Тишкевич бореться із загадковою хворобою

Тяжкохвора зірка українських серіалів Катерина Тишкевич зізналася, що змушена покинути недавно придбаний будинок під Києвом. Житло здається в аренду, бо артистці дуже потрібні гроші на лікування.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Катерина Тишкевич (@mrsketrin)

За словами Катерини Тишкевич, найближчим часом ні у неї, ні у її чоловіка – відомого актора Валентина Томусяка – не передбачаються зйомки, а отже – заробітків не буде.

«Я планую виїхати за кордон на лікування і на це потрібні грошики. Робота Валика в інституті взагалі не вивезе мою поїздку, тому було прийнято рішення поки виїхати зі свого тільки недавно придбаного будинку. Повномасштабна війна внесла багато корективів в наші плани, і в ваші теж, я знаю», – поділилася Катя на своїй сторінці в Інстаграм.

Нагадаємо, раніше Катерина Тишкевич розповідала в інтерв’ю, що вже вісім років бореться із загадковою хворобою – нестерпними головними болями. Актриса випробувала вже всі традиційні та нетрадиційні методи лікування, але зрозуміти причину недуги їй так і не вдалося. З початку війни хвороба Тишкевич почала прогресувати. Стан актриси погіршився, і вона перестала вставати з ліжка.

Раніше «Главком» писав, що акторка Тишкевич розповіла, як скандальна режисерка Байрак мріяла про заміжжя з Путіним.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: