Голлівудська акторка родом з Конотопу в сльозах показала світу, що переживають українці

У 2017 році Марина поїхала до США
фото з відкритих джерел

На Інстаграм акторки Марини Мазепи підписані понад 330 тисяч користувачів

Голлівудська актриса родом з України Марина Мазепа, яка народилася та виросла в Конотопі, а нині мешкає в США, на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала незвичайне відео, яким прагне привернути увагу світу до війни в Україні. На Інстаграм акторки підписані понад 330 тисяч користувачів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от MARINA MAZEPA | 📍LA (@marina_mazepa)

В ролику Марина в сльозах і з криками показала, що зараз переживають українці. Цей ролик вона опублікувала після вчорашнього масованого обстрілу України. «Проживаючи емоції кожної української душі, переляканої і втраченої в цей момент», – підписала відео Мазепа.

У коментарях українці подякували за підтримку України. Дехто із підписників поділився, що переживає такі самі емоції: «Весь світ плаче, висловлює і показує наші глибокі емоції проти руйнування і смерті, даної іншими, які хочуть утвердити свою владу! Припиніть це», «Я пережила ті ж емоції. Особливо на самому початку війни», «На Конотоп три летіли… Я гуляла із дитиною в колясці, як ППО майже над головою збило. Добре, що дитя міцно спало і нічого не почуло».

Марина Мазепа народилася в місті Конотоп Сумської області. В 2015 році стала учасницею популярного телепроєкту «Танцюють всі!». Тоді їй вдалося увійти до п'ятірки фіналістів та завоювати серця мільйонів глядачів та суддів проекту завдяки майстерній хореографії. Вона брала участь і перемагала в багатьох цирково-танцювальних шоу, телешоу, конкурсах і чемпіонатах.

У 2017 році Марина поїхала до США та почала працювала як хореограф танцювальних шоу у Лас-Веґасі. У 2019 стала півфіналісткою шоу талантів «Америка має талант», де буквально розривала сцену завдяки шокуючій гнучкості та вражаючій пластиці рухів. Згодом відео з її виступом побачив продюсер фільму «Нечестивий» Сем Реймі, який затвердив її на головну роль у своїй картині.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: