Влад Яма, котрий втік до США, ошелешив дивним постом: Я занадто красивий

Яма згадав своє минуле на ТБ
фото з відкритих джерел

Телеведучий Влад Яма привітав колишніх колег зі святом

Телесуддя популярного проекту «Танці із зірками» Влад Яма, який з родиною з початком повномасштабного вторгнення втік до США, розмістив в мережі дивний пост, який проілюстрував своїм голим торсом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

Влад Яма опублікував в Інстаграм архівне фото, на якому його знято з голим торсом на сцені під час танцю. Свій пост він присвятив Дню працівників радіо, телебачення та зв'язку, зазначивши, що причетний до цього свята як колишній співробітник телеканала «1+1».

«Із телебаченням маю тісний і успішний зв'язок упродовж багатьох років. Але розважальне телебачення зараз на паузі. А для радіо я занадто красивий. І головне зараз – безпека сім'ї»,  – написав він.

Раніше «Главком» писав, що Яма розповів, як йому вдалося виїхати за кордон в кінці лютого: «Ми з самого початку тут, лише кілька днів були у Європі. Серце болить щодня, коли читаю новини. Я виїхав одразу ж, дуже швидко. До того, як чоловікам ще не забороняли виїжджати», – розповів Яма. Телеведучий вважає, що робить достатньо для України: «Організовуємо тут майстер-класи з танців».

Користувачі в мережі засудили Яму за від'їзд та небажання повертатися до України: «Дивно, що він, як публічна людина, робить дуже мало постів у соцмережі, враховуючи, що це зараз потужний майданчик для інформування. Але щодо Ями ілюзій ніколи не було, що він добрий чоловік. Подивіться, скільки робив і робить Макс Чмерковський, який живе у США. Саме в таких ситуаціях люди себе і виявляють», «Час розставив усіх на свої місця. Дікусар захищає сім'ю, а Яма «майстер-класи танцює» в Америці», «Я дуже тішуся, що з усіх нарешті злетіли маски! Дуже сподіваюся, що усі Ями, які дуже хвилюються за Україну за кордоном, там і залишаться», «Не засуджуватиму його за втечу чи евакуацію. Хоробрість не всім доступна. Саме лихоліття всіх відкривають: він не воїн».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: