Тіна Кароль без макіяжу зачарувала шанувальників домашніми фото

фото: Instagram

Артистка також продемонструвала стильну сорочку, на якій красувався жовто-синій напис з назвою її нової пісні

Українська співачка Тіна Кароль вразила своїх прихильників свіжими домашніми фотографіями.

На своїй сторінці в Instagram вона зробила селфі в крупному плані без косметики. У кадрі співачка стоїть у стильній білій сорочці, на якій видно напис  з назвою її нової пісні «One Nation Under Love» жовто-синього кольору.

Свій образ виконавиця також продемонструвала на фото у дзеркалі в повний зріст. Кароль позувала у тому ж вбранні з яблуком з власного саду. Ці знімки співачка залишила без підпису.

Тіна Кароль без макіяжу зачарувала шанувальників домашніми фото фото 1
Тіна Кароль без макіяжу зачарувала шанувальників домашніми фото фото 2

Нагадаємо, українська співачка Тіна Кароль презентувала потужну композицію «One Nation Under Love» в  День незалежності України. Співачка створила цю пісню спільно з легендарною американською композиторкою Даян Воррен. Виступ Тіни Кароль та Даян Воррен був записаний українською компанією WePlay Studios одночасно у двох країнах – Україні та Сполучених Штатах Америки.

Раніше повідомлялося, що знаменита українська співачка Софія Ротару, яка рідко з'являється у своїх соціальних мережах сьогодні, 23 серпня, привітала українців з Днем прапора України.

До слова, поп-рок виконавиця Марта Липчей презентувала свій новий сингл «Не забувай» та відеокліп до нього

У пісні «Не забувай» відображена історія сучасної незалежної України, народу, готового переносити всі тяготи життя заради своєї свободи та незалежності. Пісня «Не забувай» закликає пам’ятати, якою високою ціною українцям дається незалежність.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: