Вся у чорному: Мадонна вперше з'явилась на публіці на тлі чуток про серйозну хворобу

Мадонну побачили на вулиці у США
фото: Daily Mail

Незважаючи на спеку в Нью-Йорку, зірка обрала темне вбрання

Всесвітньо відома співачка Мадонна була помічена на публіці вперше після заяви про те, що дата її світового турне переноситься у зв'язку з проблемами зі здоров'ям і тривалою реабілітацією. Про це пише видання Daily Mail.

64-річну зірку бачили в суботу в Нью-Йорку у новому провокативному чорному образі – шортах бренду Madame X Spectral Shorts за $45 і в бейсболці із провокативним написом «духовно голодна». 

Зірка нещодавно повідомила шанувальникам погану новину – вона перенесе дати свого світового турне Celebration, яке складається з 84 концертів. Вона вирішила змінити свої плани через нещодавню госпіталізацію. 

«Ще раз дякую за вашу неймовірну підтримку та терпіння протягом останніх кількох тижнів», – написала вона минулого тижня. «Я рада повідомити, що змінений розклад туру буде доступний уже найближчими днями», – зазначила королева поп-музики.

У липні співачка зізналась, що вона на шляху до одужання, і сказала, що планує перенести свій святковий тур на кінець цього року. Я на шляху до одужання і неймовірно вдячна за всі благословення. Моєю першою думкою, коли я прокинулась в лікарні, були мої діти. Моєю другою думкою було те, що я не хотіла розчаровувати тих, хто купував квитки на мій тур. Я також не хотіла підвести людей, які невтомно працювали зі мною протягом останніх кількох місяців, щоб створити моє шоу. Я ненавиджу когось розчаровувати. Зараз я зосереджена на своєму здоров'ї та його зміцненні, і я запевняю вас, що повернуся до вас, як тільки зможу», – писала Мадонна у своєму Instagram.

Нагадаємо, Мадонна склала заповіт після того, як потрапила до відділення інтенсивної терапії з бактеріальною інфекцією. Про це  повідомляє  The Sun.

Співачка заборонила організовувати після її смерті концертні тури з її голограмою. «За винятком Abba Voyage, використання голограм для пожвавлення виконавців було, м'яко кажучи, сумнівними. Голограмний тур Вітні Х'юстон був розгромлений критиками, і Мадонна відмовляється дозволяти жадібним до грошей босам робити те саме з нею. Вона витратила все своє життя на те, щоб вирішувати питання та підтримувати культурну значущість – і немає жодного шансу, що вона дозволить заплямувати всю свою важку працю», – зазначає інсайдер.

Крім того, Мадонна хоче уникнути майнових сварок і суперечок між своїми шістьма дітьми. Тому вирішила розділити права на свої треки порівну.

Слід зазначити, що гонорари від використання треків Мадонни можуть приносити спадкоємцям знаменитостей тисячі доларів доходу.

Читайте також: «З квітами та в обіймах з м'якою іграшкою»: Мадонна показала нові фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: