Тіна Кароль на тлі оновленої «Батьківщини-мати» розчулила до сліз потужною піснею

Артистка представила композицію «One nation under love»
фото: скріншот

Виступ Тіни Кароль та Даян Воррен був записаний українською компанією WePlay Studios одночасно у двох країнах - Україні та Сполучених Штатах Америки

Українська співачка Тіна Кароль презентувала потужну композицію «One Nation Under Love» в  День незалежності України. Співачка створила цю пісню спільно з легендарною американською композиторкою Даян Воррен.

Варто відзначити, що Даян Воррен раніше написала хіти для великих світових зірок, таких як Вітні Г'юстон, Тіна Тернер, Шер, Селін Діон, Леді Ґаґа та група Aerosmith.

Презентація української версії пісні «One Nation Under Love – Одне серцебиття» відбулася під час спеціального виступу на каналі 1+1. Виступ відбувся у форматі телемосту: Тіна Кароль виконувала пісню біля монумента «Батьківщина-мати» у Києві, а Даян Воррен акомпанувала співачці на тлі Статуї Свободи в Америці.

Виступ Тіни Кароль та Даян Воррен був записаний українською компанією WePlay Studios одночасно у двох країнах – Україні та Сполучених Штатах Америки.

«Це є своєрідний творчий міст між США та Україною. Ідея пісні полягає у тому, щоб нації, які підтримують нашу країну у боротьбі, відчували себе об'єднаними, і саме ця пісня, з музичної точки зору, символізує цю єдність», - розповіла Кароль у коментарі для ТСН.

Водночас Даян Воррен висловила свою підтримку українському народу:

«Я написала пісню про країну, якій симпатизую, якою захоплююся, яка вимушено бореться за свою свободу. Про країну, яка не є ворогом, а є розумною, ціннісно-орієнтованою, здатною об'єднувати нації, доводячи, що вона є країною-лідером. Я щиро вірю в перемогу України. Я шукала голос, який може переконливо виконати соціальну пісню на весь світ, і побачила цей масштаб голосу в Тіні Кароль. Слава Україні! Перемоги та стійкості» – наголосила Воррен.

Раніше повідомлялося, що знаменита українська співачка Софія Ротару, яка рідко з'являється у своїх соціальних мережах сьогодні, 23 серпня, привітала українців з Днем прапора України.

Читайте також: Тіна Кароль пояснила, чому раніше майже не випускала україномовних пісень

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: