Співачка Ріанна вперше показала сина

фото з відкритих джерел

Виконавиця опублікувала в соцмережі відео з малюком

Ріанна вперше публічно показала сина, якого народила у травні цього року від бойфренда A$AP Rocky. Співачка опублікувала в TikTok відео з малюком, і її шанувальники відразу почали сперечатися, на кого хлопчик схожий більше – на маму або на тата.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

Незабаром після цього в мережі з'явилися знімки папараці, які впіймали Ріанну під час сімейної фотосесії на пляжі. Очевидно, відео співачці довелося викласти, щоб випередити журналістів. Це була її перша публікація на каналі, яку вона підписала лише одним словом: «Зламана!».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от RİHANNA🔵 (@rihannaofficiall)

Коли вийдуть офіційні кадри із фотосесії, невідомо. Нагадаємо, що схожим чином Ріанна оголосила у січні цього року про свою вагітність. Тоді відомий в інстаграмі фотограф Майлз Діггс зняв співачку і A$AP Rocky у рідному для репера районі Гарлем у Нью-Йорку.

Раніше «Главком» писав, що Ріанна стала найбагатшою виконавицею у світі: за підрахунками журналу Forbes, її статки становлять 1,7 млрд доларів. Втім, більшу частину доходів їй приніс зовсім не музичний бізнес, який водночас допоміг їй завоювати всесвітню популярність.

Як повідомляють експерти Forbes, основна частина статків 33-річної Ріанни – капіталізація компанії з виробництва косметики Fenty Beauty. Співачці належать 50% пакету акцій в цьому бізнесі, які оцінюються в 1,4 млрд доларів. Ще близько 270 млн доларів коштує 30% іншої пов'язаної з нею фірми Savage x Fenty, що випускає білизну. І тільки решта суми припадає на доходи від музичної та акторської кар'єри.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: