Раптово померла у 38 років співачка Наталія Романенко

За словами Марини Кінах, артистки не стало другого листопада
Фото: ФБ Романенко

Друзі співачки повідомляють, що артистка втратила брата і батька

Померла співачка Наталія Романенко. Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбук дружина колишнього прем'єр-міністра України Марина Кінах.

«Як страшно, як боляче, коли з життя йдуть молоді, талановиті, життєрадісні люди. Наташа, люба, як же так… Завжди мене вітала з усіма святами, дарувала мені диски зі своїми піснями, дзвонила та цікавилася моїм життям та розповідала про себе. Плачу, не можу повірити», – написала Кінах.

За словами Марини Кінах, артистки не стало другого листопада. Причини смерті та інших подробиць журналістка не уточнила. На сторінці Наталії Романенко у соцмережі пишуть, що виконавиця дуже непросто перенесла коронавірус та жалілася друзям, що ніяк не може прийти в себе після хвороби.

Також друзі співачки повідомляють, що артистка втратила брата і батька: «В березні їй було – 38 років, а вчора Наталочки Романенко не стало. Найщиріші співчуття мамі, Ользі Антонівні, яка вже похоронила сина і чоловіка, а тепер… Це неможливо уявити. Страшне горе, раптова смерть… Царство небесне тобі, Наташа! Ти любила співати, писати пісні! Ти завжди мала велике бажання бути на сцені. Таку ми тебе і пам‘ятатимемо… Страшно, що такі молоді люди так рано залишають цей світ».

Раніше «Главком» писав, у 49 років несподівано померла Джулі Пауелл – автор бестселера «Джулі та Джулія»

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: