Лайфхак від Могилевської. Співачка показала, як змайструвати лампочку, яка працюватиме рік

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Такі мінісвітильники у Наталії Могилевської розставлені по всьому будинку

Співачка Наталія Могилевська на своїй сторінці в Інстаграм виклала відео, в якому показала, як скласти безперебійну лампочку, яка, як стверджує виконавиця, може працювати цілий рік.

Такі мінісвітильники у Наталії Могилевської розставлені по всьому будинку. Виготовити їх просто: необхідно мати батарейки, фольгу та трьохвольтові лампочки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Коментатори емоційно реагують на Наталчин лайфхак: «Бл#ха, дожилися! Діва дає лайфхаки про лампочки! Респект, Наталя!», «У мене таких чотири штуки! Просто вогонь з ними! Світлодіодні трьохвольтові лампочки це просто знахідка!», «Я би навіть і не додумалась!», «А якщо її накрити склянкою , то світло буде по всій кімнаті».

Раніше «Главком» писав, що телеведуча та волонтер Леся Нікітюк підказала шанувальникам, як потрібно підготуватися до непростої зими. Окрім таких звичних способів зігрітися Леся запропонувала альтернативні.

«Частіше обіймайтеся! Швидшим темпом дихайте у квартирі. Займайтеся фізичними навантаженнями. Я от, наприклад, почала загартовуватися: коли заходжу в душ, то вмикаю помірну воду, а не дуже гарячу. Щоб тіло звикало до прохолоднішої температури», – розповідає телеведуча.

«Теплі шкарпетки, труси, колготи 120 ден, рейтузи, спортивки. Все, що є, тим і користуйтеся. Не соромтеся! Теплі речі мають бути з собою завжди і всюди. Ми маємо триматись і пережити цю холодну пору року. І все буде добре!» – додає Нікітюк.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: