Співачка Світлана Тарабарова стане мамою втретє

Світлана Тарабарова поділилася радістю в соцмережі
Фото: Інстаграм Тарабарової

Артистка поділилася шикарною новиною в соцмережі

Співачка Світлана Тарабарова на своїй сторінці у соцмережі поділилася радісною новиною: вона знову стане мамою. Світлані Тарабарової 32 роки. Артистка виховує разом з чоловіком 4-річного сина Івана та дворічну дочку Марію.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Світлана Тарабарова (@tarabarova)

«Життя триває 3.0», – коротко підписала виконавиця фото, на якому тримає результат тесту на вагітність з позитивним результатом.

Раніше «Главком» писав, що артистка жалілася, що зараз, як і більшість її колег з шоу-бізнесу, переживає не кращі часи через відсутність роботи. Родині співачки непросто ще й тому, що їх житло – в кредиті.

«Слава богу, у нас не з банком підписаний кредит, а з забудовником. Нам пощастило, пів року на нас ніхто не тиснув, власник містечка розумів, що моя робота, мій бізнес повністю помер, так би мовити. Шоубізнес помер 24-го лютого, він лише на благодійних засадах для всіх абсолютно артистів. Якщо хтось каже, що там він заробляє якісь мільйони доларів – не  вірте в це. Так, десь там щось проскакує, але не у багатьох. В нас роботи поки що за гроші не було, – розповідала артистка в одному інтерв'ю. Та додала, що вони з чоловіком прийняли рішення продавати будинок.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: