Еротичний кліп Соловій та Жадана збентежив соцмережі

фото з відкритих джерел

Співачка Соловій у кліпі зобразила історію пристрасного кохання з письменником Жаданом

На днях співачка Христина Соловій презентувала нову пісню «Юність». Головну чоловічу роль у кліпі – коханця героїні – зіграв відомий літератор і музикант Сергій Жадан. Соцмережу сколихнули еротичні сцени у ролику. Думки українців традиційно розділилися.  

 «Жадан і Соловій цілувались «по-дорослому» і їздили на мотоциклі». «Дівчина з ведмедиком: Жадан забавляється з молоденькою співачкою у її кліпі». «Христина Соловій звабила популярного поета у новому кліпі». «Христина Соловій показала свою «юність» Сергію Жадану у новому відео», – головний редактор UaReview Роман Голубовський перерахував «клікабальні» заголовки на подію.

Думки «за»: «Можна їм за це видати Шевченківську премію?»

Одні українці стверджують, що ролик поцілив романтичною складовою у самісіньке сердце: «Кліп чудово доповнює пісню! Адже юність буває шалена, як їзда на мотоциклі. Ніжна, як вечірні промені сонця. Багатогранна, як люди, які тебе оточують. Самотня, як заднє сидіння таксі», «Жадан в ролі коханця – це мрія багатьох українських дівчат», «Ого! Жадан цілується!».

«Води немає, опалення не працює. А поки, як каже мій син, «бахкало» я безкінечно передивлялася новий кліп Христина Соловій на пісню «Юність». В ньому такий, традиційно, красивий Сергій Жадан, що дихання перехоплює. Красиве коротке кіно, красиві люди, музика і слова. І про головне в будь-який час та за будь-яких обставин – любов. Нова естетика: війна, вибухи, прем‘єра історії про кохання», «Поцілунок Сергія Жадана та Христини Соловій – це найеротичніше, що я взагалі бачила. Можна їм за це видати Шевченківську премію?», «Пам’ятаю шок, клікбейт і збудження від кліпу «Мовчати», де Кузьма із Білик займались коханням (окей, може просто цілувались). Тепер нові герої – о май гад, Жадан цілується із Соловій! І це прекрасно. Що кожен українець впізнає і Жадана без підпису, і голос Соловій», «А мені сподобався кліп Христі Соловій! А всім кому нє – просто заздрять, що це не вас Жадан цілує і катає на мотоциклі».

Думки «проти»: «Відколи світле звання «український поет» почало заплямовуватися бл#дським сексом?»

Тих, кому не зайшла прем’єра Соловій – теж достатньо. «Ха-ха, ви можете відключити нам світло, але ви не змусите нас мовчати! Шок! Разврат! Педофілія! У своєму новому музичному відео Христина Соловій цілується із Сергієм Жаданом. І не просто, а грає юну дівчину, яка зв‘язалася із чоловіком, який годиться їй у батьки. Та ше і їздить з ним на мотоциклі без шолому! Людоньки, відколи ж світле звання «український поет» почало заплямовуватися оцим вашим бл#дським сексом і проісками сатани? Ще й під час війни! Хай би той Жадан луччє б на фронт пішов! Коротше, лінк у першому коментарі. Не дивіться», – іронічно перерахувала арт-оглядачка Олена Чиченіна майже всі закиди в соцмережах.

Декому з шанувальників здалося, що Христина Соловій цією роботою втрачає ідентичність: «Мені страшенно боляче від того як поставили там Христину Соловій. Це який грьобаний треш, така об'єктивізація жіночого тіла, що просто капець. Візуально це дуже гарно, якщо брати і робити картинки слайдами, фотками. Красиві довершені лінії, красиві пози, гарна постановка. Але вцілому це споглядати боляче. Бо вона там – річ з красивими губами, фігуркою і гарними довгими ногами. Я пам'ятаю яка вона була, коли прийшла на «Голос країни», яка була в першому кліпі своєму... А тут, тут її геть нема. І таке трапляється зі всіма хто приходить у «великий шоубізнес». Їх позбавляють особистісності, вирівнюють, обезличують до однакових, схожих одні на одних співаючих губ, грудей і довгих ніг. Це якась ср#ка повна, це гидота до блювотиння, цю руйнацію боляче бачити», «Бачила, що навіть шанувальники писали їй щось ніби «не треба, не ваше», але ж «секс продайот», «Вона така вже давненько стала, причому це якось різко відбулось. Була справжня жива, ні на кого несхожа. А стала просто чергова «тьомнінька з групи «ВІА Гра» в короткому платтячку», «Наскільки я зрозуміла, їй самій цілком норм. Я, як глядачка, таке не дуже хочу дивитись, і діло не в тому, що сексуальність погана. Погано, коли крім неї, нічого видимого не лишається. Суцільні томні пози та і все».

Думки «в цілому – «ок»: «Нарешті ми створюємо свій культурний продукт»

«Дійшли руки подивитися отой кліп, де пані Христина Соловій запалює з Сергієм Жаданом. Так і не зрозумів, через що срач. Скажу одне. Той факт, що у нас тепер в ролі секс-символу та звабника – Сергій Жадан, а не якийсь рашистський актьорішка чи гівно-репер, вважаю супервеликою перемогою. Нарешті ми створюємо свій культурний продукт своїми руками для своїх – зі своїм культурним кодом і своїми героями. Так що харе сратися – перемога ж. Як вона є, їй-бо», – пише журналіст Богдан Буткевич. «І у нас в країні, на відміну від СРСР, секс – є. І навіть лідери думок, громадські активісти і світочі нації мають на це право і мають це», – додає акторка Римма Зюбіна.

«Подивилася і я той кліп Христини Соловій. Чесно кажучи, Христя шось задовго носить на собі образ Лоліти, пора знімать. А з Жаданом усе гаразд, чого це його ніззя цілувати? Цілувати можна всіх. Ноги не можна пхати в пах водієві, якщо ви на мотоциклі їдете, – оце ніззя. Бо не заїдете далеко. Я щітаю так: уже сидиш ти ззаду, то сиди спокійно, не мацай хлопа тими ногами, жди мотель на дорозі, нестримна тигрице», – резюмувала оглядачка шоубізу Анна Шестак.

«Я теж дійшов до такого життя, як і ви, і проглянув цей кліп Христини Іванівни й Сергія Вікторовича, – додав журналіст Олександр Михельсон. – Еротика? І навіть – як я бачив у мережі – «порнографія»?! Та ви глузуєте. У мене з Христиною 13 років різниці у віці, і знаєте що: от коли я був у тому віці, в якому тепер є вона – ото була порнографія. А тут… прості любовні сцени. Ще й мотоцикла явно хтось інший веде (Вікторовичу, ну зізнайтеся вже!). Пісня слабка, кліп також. Але ж за обома героями за всі роки помічено й чимало сильного. Тому підстав ганьбити не бачу. Мораль: заспівали та й заспівали. Хтось би інший таке заспівав і відзняв – то так ніхто б і не помітив. А це от чисто «вистрілили» імена. Але ж ми любимо цих двох не за те».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: