Представниця Ізраїлю на «Євробачення-2024», яка жила в Росії, має українське коріння

Еден Голан їде на Євробачення-2024 від Ізраїлю
фото з відкритих джерел

Про свою позицію стосовно повномасштабного вторгнення в Україну Голан не висловлювала

Співачка Еден Голан представлятиме Ізраїль на Євробаченні-2024. Відомо, що у дитинстві артистка жила в Росії та має українське коріння. 

Еден Голан народилась в ізраїльському місті Кфар-Сава. Співачка розповідала, що її родина переїхала до Росії через роботу її батька. Повернулась вона в Ізраїль лише два роки тому, проживши в РФ близько 13 років.

Зазначимо, що Еден Голан має українське коріння: її мати – українка. Тато співачки – латиш. Про свою позицію стосовно повномасштабного вторгнення в Україну представниця Ізраїлю не висловлювала.

Нагадаємо, що саме в Росії почалася кар'єра Еден Голан. У 2016 році вона виступала на конкурсі «Новая волна» («Нова хвиля») в тимчасово окупованому Криму. А у 2018 році брала участь у російському аналогові шоу «Голос. Діти» у команді співачки Пелагеї. Попри це, співачка зазначає, що росіяни так і не визнали її «своєю»: «Навіть через 13 років я не звикла до менталітету, атмосфери і сірості. Москва – дивовижне місто, але я не можу сказати, що там мені було добре на душі».

Вона дякувала Росії за старт кар'єри, але скаржилася на часті прояви антисемітизму. До 2022 року вона випускала пісні російською мовою. У соцмережі Х уже звернули увагу на учасницю. Сама співачка зробила обліковий запис в Instagram приватним.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: