Аліна Гросу випустила пісню, яку виконала жестовою мовою (відео)

фото: скріншот з відео

Героями кліпу стали  вихованці Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями слуху. 

Українська співачка Аліна Гросу випустила нову пісню «I Love You». Вона виконала її разом із дітьми жестовою мовою. Про це стало відомо з Instagram зірки.

Кліп знімали в Чернівцях, а його героями стали  вихованці Чернівецького обласного навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушеннями слуху. 

««Кохаю» має звучати всіма мовами світу, включаючи жестову. Адже кожна людина має відчути себе важливою серцю іншого. Жестова мова стала важливим доповненням сенсу пісні. Я тебе люблю – це слова, які ми присвячує не лише другим половинкам, але й найріднішим, нашим друзям та кожному», – написала співачка.

Гросу звернулася до підписників та зазначила, що варто вивчати більше мов.

«Руйнуйте будь-які бар’єри у спілкуванні, щоб завжди мати змогу сказати про головне: люблю тебе, вдячний тобі, дякую, що поруч. Підтримуйте один одного і не соромтеся зізнаватися у своїх почуттях», – написала артистка.

Нагадаємо, що Аліна Гросу вперше в житті вирішила випробувати удачу і купити лотерейний білет. Зірка зробила це в США, де живе з початку повномасштабної війни. Знаменитості пощастило і вона виграла двічі.   

Читайте також: Аліна Гросу показала своє житло, у якому власноруч робила ремонт

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: