Брежнєва висловилася про життя та роботу в Росії

фото: instagram/ververa

«Тільки з собою мені прокидатися кожного ранку і дивитися собі в очі в дзеркалі. Зі своєю совістю я чиста»

Співачка Віра Брежнєва розповіла, що її хейтять в мережі через роботу в Росії. Але водночас їй не соромно за те, що тривалий час жила й працювала в державі-агресорці. Цим зірка поділилася в інтерв'ю виданню Elle.

«Як вже стало зрозуміло, артисти – це лише вершина айсберга, яка ось так була на дві країни. Але оскільки ми у всіх перед очима, то, звичайно, найлегше щось говорити нам. І це відбувається тільки в інтернеті, в житті я зустрічаю людей, з якими ми підтримуємо одне одного, а в соцмережах – писали, пишуть і будуть писати. Для мене найважливіше, що у скрутний час я зі своєю країною серцем і душею. Для мене це має значення. Я зробила і роблю що можу. Тільки з собою мені прокидатися кожного ранку і дивитися собі в очі в дзеркалі. Зі своєю совістю я чиста», – сказала Брежнєва.

Співачка також додала, що минулого року, коли вона повернулася до України, прихильники пригадали слова про те, що Віра «не вважає себе українською артисткою».

Нагадаємо, що раніше канал «1+1 Україна» вирізав з ефіру виступ Віри Брежнєвої, яка зараз виступає під псевдонімом Vera на новорічному концерті «Музична платформа», який транслювали 31 грудня та 1 січня. 

На сцені тоді виступило чимало українських зірок: Дмитро Монатік, Віталій Козловський та Віра Брежнєва. Утім, в мережі повідомляють, що її виступ не показали по ТБ.

До слова українська співачка Віра Брежнєва вперше прокоментувала розрив із своїм ексчоловіком, продюсером Костянтином Меладзе.

Брежнєва попросила поважати рішення колишнього подружжя. Виконавиця сказала, що вони з Меладзе цінують приватність і хочуть залишити це між ними. За її словами, у соцмережах можна побачити «чимало спекулятивних тем» щодо зіркового розлучення, однак колишні чоловік та дружина бажають не коментувати ситуацію. Віра Брежнєва каже, що вони поважають один одного і просять усіх поважати їхнє рішення.

Нагадаємо, Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе жили в шлюбі від жовтня 2015 року. Влітку 2022 року почали ширитися чутки, що знамените подружжя розлучилося. Подейкували, що причиною цього стали різні погляди на війну в Україні. Якщо ж Брежнєва засудила російське вторгнення та зайнялася волонтерством, то Меладзе обрав мовчання.

До слова, Віра Брєжнєва повернулася до Києва у липні 2023 року.

Раніше ЗМІ знайшли елітний будинок, який Меладзе та Брежнєва продають під Москвою. Величезний триповерховий будинок площею 700 квадратних метрів, що розташований в елітному селищі, з'явився на одному з сайтів з продажу нерухомості. Про власників не йдеться, але в інтер'єрах вгадується колишнє гніздечко продюсера та екссолістки гурту «ВІА Гра».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: