Президент США з дружиною показали, як прикрашають будинок до Різдва

Байдени: Сподіваємося, у вас і ваших близьких чудовий Різдвяний вечір
Фото: Інстаграм Байдена

В мережі з'явилося різдвяне фото американського президента з дружиною

На особистій сторінці в соцмережі президента США Джо Байдена з'явилося фото, як він та його дружина Джилл прикрашають ялинку. Такий самий самий знімок є і на сторінці Джилл у Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от President Joe Biden (@potus)

На знімку президент США одягнений у футболку й темні штани, а його дружина знялася у толстовці та довгій спідниці. «Усього кілька останніх штрихів! Сподіваємося, у вас і ваших близьких чудовий Різдвяний вечір», – ідеться в підписі до фото.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от First Lady Dr. Jill Biden (@flotus)

Тим часом у мережі розгорнулися дебати через одяг Зеленського під час візиту до США. Байден під час зустрічі був одягнений у синій класичний костюм, доповнивши його жовто-синьою краваткою. Зеленський для офіційного візиту до Білого дому обрав мілітарі-одяг, який став його фірмовим: штани й светр від українського бренда з вишивкою на грудях у вигляді тризуба.

Українці традиційно розділилися у своїх оцінках зовнішнього вигляду президента: «Мені подобається, як пан Зеленський одягнений, показуючи всьому світу «Я приїхав із зони бойових дій; у моїй країні війна». Безсумнівно, в його гардеробі багато розкішних костюмів, але сьогодні він зробив правильний вибір», «Я надзвичайно пишаюся нашим президентом. Слава Україні. Навіть заради президента США Зеленський не змінював мілітарі-гардероб. Ще один сигнал у світ, а ці фото побачать багато хто», «Приїхав скромно та стримано одягненим у мілітарі. Думаю, це непоганий спосіб за допомогою деталей показати, що у нас – війна», – пишуть одні коментатори. Однак інші їх не підтримують: «У спортзал носять спортивний костюм, в окопах – камуфляж, вдома – халат, а на політичних зустрічах – краватку», «Порошенко час від часу вдягав форму, а такі, як ви, через це постійно влаштовували істерики по принципу «Яке має право?!» Зеленський постійно в мілітарі і вам все норм... Ось де крінж».

Раніше «Главком» писав, що журналісти з'ясували, які бренди носить Зеленський та хто підбирає йому гардероб.

Читайте також: Неочікувано «спливла» історія, коли Єлизавета II привселюдно вилаяла чоловіка

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: