Неочікувано «спливла» історія, коли Єлизавета II привселюдно вилаяла чоловіка

Єлизавета II була одружена з принцом Філіпом 73 роки
фото з відкритих джерел

Їхню сварку зняли кінорепортери

Завдяки новій біографії принца Філіпа стало відомо, що перші роки шлюбу монаршого подружжя нерідко затьмарювалися скандалами. І якось їхню сварку навіть зняли кінорепортери.

Сталося це далекого 1954 року. Тоді Єлизавета перебувала у статусі королеви трохи менше року. І офіційний візит нового монарха до Австралії обіцяв стати справді значущою подією. Звичайно ж, Єлизавета II вирушила в подорож не одна – її супроводжували численні помічники, репортери та чоловік.

Для Єлизавети та Філіпа австралійський тур став одним із нечисленних шансів побути наодинці один з одним. Однак, як пише Інгрід Сьюард – автор нової біографії герцога Единбурзького, тоді шлюб пари переживав серйозні труднощі. Одного разу журналісти, які знімали документальний фільм про королівський тур, мали можливість бачити огидну сімейну сварку, що сталася перед будинком, де зупинилися Єлизавета та Філіп.

За словами біографа, герцог Единбурзький вискочив із дому, а «за ним полетіла пара тенісних туфель із ракеткою». Потім у дверях з'явилася розлючена Єлизавета яка грізно вимагала, щоб чоловік негайно зайшов назад. Філіп на мить забарився, помітивши натовп репортерів з камерами, які розвернулися в його сторону. Тоді «обурена королева схопила чоловікаа і затягла його назад до будинку».

Як тільки двері за подружжям зачинилися, на кілька секунд серед журналістів запанувала гробова тиша. Її перервав королівський речник, який люб'язно попросив репортерів вимкнути камери під загрозою арешту.

Інгрід Сьюард стверджує, що це була не єдина негарна сварка між принцом Філіпом та Єлизаветою II у перші роки їхнього шлюбу (просто зазвичай вони відбувалися без свідків). Письменниця пояснює, що чоловік королеви часто був «дуже жорстким» у спілкуванні з дружиною, називаючи її «чортовою дурницею» і звинувачуючи в пустослів'ї. Єлизавета «рідко відповідала, але змінювала тему і починала говорити загадками, які відволікали його, коли він намагався зрозуміти, що вона говорить», йдеться у книзі.

Читайте також: The Sun видалила статтю про Меган Маркл, якій побажали «бігти голою вулицями під крики «Ганьба!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: