У мережі розгорнулися дебати через одяг Зеленського під час візиту до США

Зеленський не став одягатися офіційно і під час офіційної зустрічі з Байденом
фото з відкритих джерел

Українці розділилися у своїх оцінках зовнішнього вигляду президента

Президент України Володимир Зеленський перебуває у США, де вже виступив перед Конгресом та зустрівся з президентським подружжям. В офіційній сторінці Зеленського в соцмережі активно обговорюють, що президент для високих зустрічей обрав не костюм з краваткою, а мілітарі-стиль.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Байден під час зустрічі був одягнений у синій класичний костюм, доповнивши його жовто-синьою краваткою. Зеленський для офіційного візиту до Білого дому обрав мілітарі-одяг, який став його фірмовим: штани й светр від українського бренда з вишивкою на грудях у вигляді тризуба.

На те, що український президент, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну відмовився від костюмів, не став одягатися офіційно і під час офіційної зустрічі з Байденом, звернув увагу телеканал CNN.

Як повідомляє 24 канал, бренд одягу, який приміряв Зеленський – це ймовірно марка «u-shirt», яка опублікувала у своєму твітері фото з Зеленським та написала, що це саме їхня команда на чолі з дизайнеркою Катею Ковальчук розробила дизайн худі для президента. На сайті така річ коштує 100 доларів.

Українці традиційно розділилися у своїх оцінках зовнішнього вигляду президента: «Мені подобається, як пан Зеленський одягнений, показуючи всьому світу «Я приїхав із зони бойових дій; у моїй країні війна». Безсумнівно, в його гардеробі багато розкішних костюмів, але сьогодні він зробив правильний вибір», «Я надзвичайно пишаюся нашим президентом. Слава Україні. Навіть заради президента США Зеленський не змінював мілітарі-гардероб. Ще один сигнал у світ, а ці фото побачать багато хто», «Приїхав скромно та стримано одягненим у мілітарі. Думаю, це непоганий спосіб за допомогою деталей показати, що у нас – війна», – пишуть одні коментатори. Однак інші їх не підтримують: «У спортзал носять спортивний костюм, в окопах – камуфляж, вдома – халат, а на політичних зустрічах – краватку», «Порошенко час від часу вдягав форму, а такі, як ви, через це постійно влаштовували істерики по принципу «Яке має право?!» Зеленський постійно в мілітарі і вам все норм... Ось де крінж».

Раніше «Главком» писав, що журналісти з'ясували, які бренди носить Зеленський та хто підбирає йому гардероб. Президент запустив тренд на зручний кежуал кольору хакі із патріотичними принтами від українських виробників і став першим українським лідером, який повністю відійшов від офіційного дрес-коду.

Читайте також: Віталій Кім зізнався, які зміни в ньому підмітила дружина за час війни

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: