Оголений американський актор вийшов на сцену під час церемонії «Оскар-2024»

Актор Джон Сіна оголеним вийшов на сцену «Оскара» оголошувати переможця
фото: Суспільне

Актор довго зважувався на цей крок, однак піддався на вмовляння ведучих і погодився

Американський актор Джон Сіна, відомий за фільмами «Форсаж», «Загін самогубців», «Барбі», з’явився на сцені «Оскара» повністю голим, щоб оголосити переможця в одній із номінацій. Про це повідомляє Variety.

Зокрема він вийшов на сцену без одягу, ледь прикрившись конвертом із написом «Найкращий дизайн костюмів».

Примітно, що таку появу Сіна спланував заздалегідь. Річ у тім, що 1974 року несподівано просто під час проведення Кінопремії на сцену вибіг повністю голий чоловік. Згодом з'ясувалося, що ним став фотограф і активіст руху за права представників ЛГБТ-спільноти Роберт Опель. Так, цьогорічна церемонія «Оскар-2024» вирішила пригадати «голий» скандал і запросила відтворити ту саму подію рестлера й актора Джона Сіну. 

Втім, вже під час відкриття конверту на Джона одягли вбрання як у давньогрецьких богів. І зрештою, йому вдалося оголосити переможця
Втім, вже під час відкриття конверту на Джона одягли вбрання як у давньогрецьких богів. І зрештою, йому вдалося оголосити переможця
фото: Суспільне

За даними видання, актор довго зважувався на цей крок, однак піддався вмовлянням ведучих і погодився. Проте згодом з'явивилися нові фото, які демонструють, що актор був «не повністю оголеним».

Оголений американський актор вийшов на сцену під час церемонії «Оскар-2024» фото 1

У такому шокуючому образі Джон оголосив переможця в номінації, зазначеній на конверті. Премію «Оскар» отримали дизайнери фільму «Бідні-нещасні», у якому головну роль зіграла Емма Стоун.

Нагадаємо, український фільм «20 днів у Маріуполі» режисера Мстислава Чернова отримав нагороду «Оскар» в категорії «Найкращий повнометражний документальний фільм». Це перший в історії «Оскар» для України.

Під час промови Чернов сказав, що він хотів би, щоб цей фільм ніколи довелося знімати. Весь зал аплодував стоячи після промови українського режисера.

Також сталі відомі й інші переможці престижної кінопремії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: