Аромат картоплі фрі: McDonald's випустив лінійку парфумів

Офіційно в продаж парфуми вийдуть 8 березня в Японії
фото: X / McDonaldsJapan

Компанія представила три аромати на вибір

У Японії McDonald's випустив парфуми з ароматом картоплі фрі. Інформація про це з'явилася на офіційному акаунті у мережі X (Twitter).

Загалом представлено три «смаки»: класичний, а також – картопля з приправою з умебоші, водоростей та солі та з приправою з часнику, чорного перцю та майонезу.

Умебоші – солоно-квашені плоди абрикоса, що використовуються в японській кухні.

Парфуми рекомендують використовувати перед побаченням.

«Ми випустили парфуми, які пахнуть картоплею фрі. Візьміть їх на побачення, щоб воно точно вдалося», – вказано в дописі.

Придбати парфуми можна буде 8 березня.

Це не перша спроба McDonald's запустити незвичайний мерч. Чотири роки тому в США випустили свічки із запахами інгредієнтів чизбургера.

Нагадаємо, Міністр Кулеба та держсекретар США Блінкен разом відвідали McDonald’s. Ентоні Блінкен замовив картоплю-фрі, а міністр Кулеба – пиріг із вишнею. Замовлення оплачував український міністр, пише «Голос Америки».

Кулеба розповів журналістам, що особисто дзвонив Блінкену і говорив, що через тимчасовий вихід McDonald's з українського ринку багато людей втратили роботу. Ця розмова стала початком повернення мережі в Україну.

Повідомляється про скандал у Броварах. Комунальники зрізали алею каштанів заради McDonald’s. Як стало відомо, ще навесні 2023 року Міськрада Броварів дозволила компанії «Смайл Контракшн» зрізати каштани для будівництва під’їзних шляхів до McDonald’s, який стане другим закладом мережі у місті наприкінці березня.

Читайте також: McDonald's відкрив новий ресторан у Києві: чим цікаве місце розташування закладу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: