Слон в Індії покалічив росіянку: реакція зооактивістів

Внаслідок інциденту росіянка зламала ногу
фото: скріншот відео

Зоозахисники звернулися до влади із закликом замінити всі прогулянки на слонах «екологічно чистими моторизованими транспортними засобами»

На кадрах, знятих камерою відеоспостереження у фортеці Амер у Джайпурі, видно, як слониха за окликом Гурі схопила мешканку країни-терористки хоботом, розгойдала її, а потім жбурнула на землю. Внаслідок цього росіянка зламала ногу. Про це пише Daily Mail.

Також постраждало ще двоє людей, повідомила організація із захисту тварин PETA. Зокрема, на спині слона сиділа ще одна людина, яка також опинилася на землі.

Відомо, що слониха Гурі раніше напала на власника магазину: чоловік зламав ребра та одну ногу. Тепер зоохисники із PETA закликають перемістити Гурі до притулку, де вона зможе «почати відновлюватися після психічної травми, отриманої протягом усього життя в рабстві».

В організації також кажуть, що філія PETA вернулася до влади Раджастану із закликом замінити всі прогулянки на слонах «екологічно чистими моторизованими транспортними засобами».

Згідно зі звітом Індійської ради з питань захисту тварин (AWBI) за 2018 рік, Гурі утримується в Раджастані незаконно, без свідоцтва про право власності.

Нагадаємо, акули напали на катамаран із росіянами в Тихому океані.

Екіпаж подав сигнал SOS, причому мандрівники були вже у воді. До їхнього порятунку підключилися Посольство Росії в Австралії та берегові служби – через 45 хвилин панамський суховантаж врятував екіпаж катамарана, але останній затонув в океані.

Також моржиха напала на човен росіян у Північному Льодовитому океані. Мама-морж намагалася захистити малюка та свою територію від непроханих гостей

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: