Новорічні свята близько. Дивимося, як знаменитості готуються до Різдва (фото)

фото з відкритих джерел

Голлівудські артисти викладають атмосферні фотографії в соціальних мережах

У голлівудських зірок старт різдвяного сезону, всі зараз готуються до новорічних канікул і публікують атмосферні фотографії в соціальних мережах.

Хтось тільки купує ялинку, як Дженніфер Еністон, а хтось її вже вбрав. Хтось підбирає вбрання подібно до Джей Ло, а хтось, як вагітна Блейк Лайвлі і Райан Рейнольдс, вже розважається в компанії Санти.  

А тим часом деякі зіркові сім'ї згадують в мережі, як святкували старим складом, наприклад, колишнє подружжя Брюс Вілліс і Демі Мур. Акторка опублікувала в мережі архівне фото з чоловіком та однією з трьох спільних дочок.

До слова, раніше «Главком» писав, що дочка Брюса Вілліса та Демі Мур вскочила в халепу з білизною на публіці. Скаут з'явилася на виставці Saint Laurent, присвяченій 30-річчю книги Мадонни «Секс» у чорному вбранні: плісированій міні-спідниці та корсеті. Дівчина активно позувала для фото та відео. Через випадковий вітер спідниця піднялася, виставивши на загальний огляд білу спідню білизну. Дівчина не зніяковіла і навіть опублікувала кадри на своїй сторінці в соціальних мережах, зібравши лайки і схвальні коментарі шанувальників. В тому числі – і від мами.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: