Дочка Брюса Вілліса та Демі Мур вскочила в халепу з білизною на публіці

фото з відкритих джерел

Дівчина активно позувала для фото та відео, поки вітер не поламав плани

Середня дочка акторів Брюса Вілліса та Демі Мур Скаут Вілліс днями відвідала виставку Saint Laurent, присвячену 30-річчю книги Мадонни «Секс» (S.E.X.).

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Scout LaRue Willis (@scoutlaruewillis)

Скаут з'явилася на світському заході у чорному вбранні: плісированій міні-спідниці та корсеті. Дівчина активно позувала для фото та відео. Через випадковий вітер спідниця піднялася, виставивши на загальний огляд білу спідню білизну. Дівчина не зніяковіла і навіть опублікувала кадри на своїй сторінці в соціальних мережах, зібравши лайки і схвальні коментарі шанувальників. В тому числі – і від мами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Scout LaRue Willis (@scoutlaruewillis)

Раніше «Главком» писав, що сама Мадонна на відкритті виставки з'явилася в чорному смокінгу Saint Laurent, мереживному бюсті та сітчастих панчохах. Як аксесуар Мадонна захопила батіг, а до свого б'юті-образу додала грилзи з діамантами. Відверті образи співачки часто критикують у мережі, але сама співачка не звертає на це уваги.

Згодом Мадонна переодяглася та «засвітила» кофтину з лайливим написом на російській. Співачка сфотографувалася в розшитих паєтками міні-шортах, мереживному корсеті та чорній кофті, на якій великими білими літерами написано «п#зда». Росіяни-шанувальники в захваті від витівки виконавиці, українці – не такі однозначні в оцінках. «Пророкує, що чекає на Росію», «Може, у її світшоті якесь таємне передбачення зашифровано?», «Так, спойлер, що чекає на Росію» – пишуть одні коментатори. Однак інші радять співачці не довіряти «хорошим росіянам». На фото Мадонна позує поряд з російською активісткою, учасницею феміністської панк-групи Pussy Riot Надією Толоконніковою.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: