Зеленський у розмові з прем'єром Великої Британії пожартував про дружину: реакція Сунака

Олена Зеленська побувала в офіційній резиденції Сунака
фото з відкритих джерел

Перша леді України, перебуваючи із візитом у Великій Британії, зустрілася із прем'єр-міністром та його дружиною 

Український президент Володимир Зеленський під час чергової відеорозмови із прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком пожартував, що іноді забуває про те, що Олена Зеленська – це його дружина.

Сунак під час розмови згадав про приїзд першої леді України Олени Зеленської: «Почну з того, що був дуже втішений зустріччю з твоєю дружиною. Ми були дуже раді вітати її в Сполученому Королівстві. Вона справила на всіх велике враження. Це була дуже приємна зустріч».

«Особисто дякую тобі за дуже теплу зустріч. Нашої команди, першої леді, – відповів Зеленський. – Інколи навіть забуваю, що вона моя дружина. Дякую, що нагадав мені про це. Вона ж перша леді». Сунак щиро розсміявся, слухаючи жарт Зеленського. «Я дуже вдячний, що наша команда мала низку дуже позитивних зустрічей віч-на-віч. Дякую Великій Британії за велику підтримку України», – додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, перша леді України, перебуваючи із візитом у Великій Британії, зустрілася із прем'єр-міністром Ріші Сунаком та його дружиною Акшатою Мурті. На своїй сторінці в соцмережі Олена поділилася подробицями зустрічі.

Також «Главком» писав, що Олена Зеленська під час візиту до Великої Британії познайомилася з королем Чарльзом III та побувала на прийомі королеви-консорта Камілли.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: