Померла знаменита голлівудська акторка Керсті Еллі: реакція колег

Про смерть акторки повідомили її діти
фото з відкритих джерел

Нещодавно лікарі виявили у акторки рак

Померла зірка Голлівуду Керсті Еллі. Причиною трагедії стало онкологічне захворювання, яке в артистки виявили нещодавно.

Про те, що сталося, розповіли діти 71-річної актриси в соцмережі. «Наша неймовірна і любляча мати померла після боротьби з раком, виявленим лише недавно», – йдеться у повідомленні.

Керсті Еллі за свою кар'єру неодноразово відзначалася престижними нагородами. 1991 року актриса отримала премії «Еммі» та «Золотий глобус» у номінації «Краща жіноча роль на ТБ» за роль у серіалі «Чірс». 1994 року – знову номінація на «Еммі» та перемога – за кращу жіночу роль у телефільмі «Мати Девіда» (1994).

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от John Travolta (@johntravolta)

Голлівудський актор Джон Траволта, який зіграв із актрисою одну з головних ролей у фільмі «Дивись, хто говорить» написав в Інстаграмі: «З Керсті були одні з найособливіших стосунків. Я люблю тебе, Кірсті. Я знаю, що ми ще побачимось».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Maksim Chmerkovskiy (@maksimc)

Навесні 2011 року Керсті брала участь у 12-му сезоні популярного телешоу «Танці з зірками», де танцювала в парі з Максимом Чмерковським та посіла друге місце в конкурсі. «Останнім часом ми не спілкувалися, і я розповім тобі все, коли нарешті побачу тебе, але зараз я хочу сказати, що я тебе дуже люблю і бажаю тобі самого спокійного відпочинку, – написав Чмерковський у соцмережі. – Ти була однією із найунікальніших людей, яких я коли-небудь зустрічав, і одним із найяскравіших моментів мого особистого та професійного життя. Поки я пишу це, у моїй голові спливають спогади про наш час разом, я згадую, якою ти була абсолютно дикою, і починаю плакати. Те, що ти абсолютно ненавиділа. І зараз я не можу не посміхнутися, тому що згадав, що ти хотіла, щоб я сказав на твоїх похоронах. Не думай, що я зможу це зробити… Я думав, ти будеш поруч вічно. Дякую тобі за все. Я люблю тебе, Керсті Еллі».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: