Молодшого сина Тіни Тернер знайдено мертвим. Старшого вона втратила чотири роки тому

83-річна співачка поки що ніяк не прокоментувала важку втрату
фото з відкритих джерел

62-річного Ронні Тернера знайшли мертвим у Сан-Фернандо

Сина Тіни Тернера знайдено мертвим у власному будинку. Це сталося через чотири роки після того, як його брат Крейг скоїв самогубство.

Відомо, що 62-річного Ронні Тернера знайшли мертвим сусіди. Швидка, що приїхала на місце події, лише констатувала смерть. Рональд боровся з важкою формою раку. Можливо, саме це спричинило смерть, але точно про це можна буде сказати після розтину. 83-річна співачка поки що ніяк не прокоментувала важку втрату.

Шанувальники вже згадали, що Тіну Тернер останні роки переслідує злий рок. Чотири роки тому старший син зірки Крейг вчинив самогубство – йому було 59 років. Тернер народила Крейга у 18 років – вона завагітніла від саксофоніста Реймонда Хілла. Ронні народився 1960-го, його батьком є музикант Айк. Тіна пішла від нього в 1967 році, Айк після цього пристрастився до наркотиків і помер від передозування 2007-го. У співачки також два прийомні сини від колишнього чоловіка.

Кілька років тому Тіна Тернер дала коментар з приводу смерті свого старшого. Про це артистка розповіла в інтерв'ю телеканалу CBS News. «Думаю, Крейг був самотній. У мене багато фотографій, на яких він усміхається. Я відчуваю, що він зараз у хорошому місці», – сказала Тернер.

За її словами, у своєму житті вона сама стикалася з багатьма проблемами. Так, вона перенесла інсульт, трансплантацію нирки та рак кишечника. Попри всі складнощі у минулому, зазначила співачка, вона витримала удари долі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: