Міс Україна Всесвіт Вікторія Апанасенко повідомила, що виходить заміж та показала обручку

Вікторія поки не розповідає, як звати її нареченого
фото з відкритих джерел

Гучною новиною модель поділилася в Інстаграм

Модель Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на Міс Всесвіт 2022 на своїй сторінці в Інстаграм поділилася з шанувальниками новиною: дівчина виходить заміж.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Viktoria Apanasenko (@crystal.viktoria)

«Я сказала так. Кохаю тебе, мій Всесвіт. Кохання переможе пітьму», – підписала світлину із заручин Вікторія. Ім'я свого обранця модель не назвала, однак продемонструвала обручку з діамантом.

Раніше «Главком» писав, що Вікторія Апанасенко, пояснила, чому зі сцени конкурсу не лунали слова про війну. Вікторія каже, що їй не дали можливості висловитися. «Фраза про те, що Росія напала на Україну, на сцені конкурсу не прозвучала ні разу. У мене було півторагодинне інтерв’ю, але взяли лише маленький шматок про моє волонтерство. Крім того, мені вручили одну з чотирьох спеціальних нагород – Spirit of Carnival Award. Інших дівчат запросили на сцену для вручення нагороди під час фіналу, а мене – ні. Зі мною записали відео за день до фіналу. Я думала, що то взагалі тестове відео, та його потім показали в трансляції. Але мікрофону мені не дали», – розповіла Апанасенко в інтерв’ю. Вікторія каже, що якоїсь миті їй взагалі хотілося знятися з конкурсу, але вона не хотіла викликати в організаторів негативного ажіотажу.

Також «Главком» писав, що Вікторія розповіла всю правду про гучний інцидент з росіянкою на конкурсі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: