Не дали мікрофон. Апанасенко пояснила, чому на сцені «Міс Всесвіт» не сказала нічого про війну

Вікторія каже, що якоїсь миті їй взагалі хотілося знятися з конкурсу
фото з відкритих джерел

Вікторія каже, що їй не дали можливості висловитися

Модель та волонтер з Чернігова Вікторія Апанасенко, яка представляла Україну на конкурсі краси «Міс Всесвіт-2022» пояснила, чому зі сцени не лунали слова про війну.

Вікторія каже, що їй не дали можливості висловитися. «Фраза про те, що Росія напала на Україну, на сцені конкурсу не прозвучала ні разу. У мене було півторагодинне інтерв’ю, але взяли лише маленький шматок про моє волонтерство. Крім того, мені вручили одну з чотирьох спеціальних нагород – Spirit of Carnival Award. Інших дівчат запросили на сцену для вручення нагороди під час фіналу, а мене – ні. Зі мною записали відео за день до фіналу. Я думала, що то взагалі тестове відео, та його потім показали в трансляції. Але мікрофону мені не дали», – розповіла Апанасенко в інтерв’ю «КП в Україні».

Вікторія каже, що якоїсь миті їй взагалі хотілося знятися з конкурсу, але вона не хотіла викликати в організаторів негативного ажіотажу.

«Я вийшла б на сцену і сказала про трагедію в Дніпрі, як мінімум. Це відбувалося в день фіналу. Коли вранці побачила відео, як люди кричать під завалами, я плакала, у мене тремтіли руки. Дівчата мене заспокоювали. Я розмовляла з нашим оргкомітетом. І думала, можливо, варто відмовитися від подальшої участі, але я думала, що мене запросять на сцену для вручення нагороди, і я зможу щось сказати зі сцени, на жаль, не вийшло. Не дали навіть 20 секунд. Я не просила більшого. Мені дуже хотілося нагадати на велику аудиторію у прямому ефірі, що війна триває», – каже Апанасенко.

Раніше «Главком» писав, що Вікторія Апанасенко розповіла всю правду про гучний інцидент з росіянкою на конкурсі.

Читайте також: Путініст Кучера одягнув на гучне інтерв'ю футболку українського бренду: компанія відповіла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: