Колишня дружина Дзідзьо зняла кліп з Іриною Фаріон

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Артистка обнародувала кілька робочих моментів зі зйомок

Співачка Slavia на своїй сторінці в соцмережі показала шанувальникам, як проходять зйомки кліпу на її нову пісню. Артистка обнародувала кілька робочих моментів, та розсекретила тих, хто знімався разом з нею. Серед них – відома громадська активістка та колишній нардеп Ірина Фаріон.

«Сьогодні був не день, а Дар Божий. Записували зі Славією кліп на її дивовижну і шедевральну пісню «Сила Роду». Це не просто віртуозно одуховлена постанова епізодів, а проживання кожної миті єдности поколінь: від дідів і прадідів до матері, воїна і дитинки. Від чару материнських чорнобривців та щита нашої вишиванки до зерен найвищої Ідеї Роду-Нації, – розповіла на своїй сторінці у Фейсбук Ірина Фаріон. – Від минулого, що не минуло й не мине, бо кожна мить є вічна, коли в ній любов до свого роду-народу. Я давно не чула такої близькости Неба, як нині, коли за сюжетом-реальністю передавала Славії каблучку її бабусі, що була точно така ж, як у моєї мами... Ось це і є коло-кільце нашої єдности, духової сили і неминучої перемоги. Неймовірна вдячність всім за натхненну працю-творіння. Кліп незабаром».

Slavia теж розповіла на своїй сторінці в соцмережі про зйомки: «Сьогодні зйомки відео на мою нову пісню – про звязок поколінь, про те, в чому сила нас, українців». Всього кілька місяців тому співачка презентувала пісню «Щоб не плакать, я сміялась» на вірші української поетеси Лесі Українки «Як дитиною, бувало...»

Slavia (Ярослава Хома) – колишня дружина українського співака Dzidzio (Михайла Хоми). Вони разом виступали у складі українського гурту «Друзі». Артисти одружилися 20 листопада 2013 року після тривалих стосунків, 24 квітня 2021 року Dzidzio заявив, що вони з дружиною більше не пара.

Читайте також: Клопотенко розповів про коронні страви для Зеленського, Порошенка та Залужного

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: