«Міс Україна Всесвіт» розповіла всю правду про гучний інцидент з росіянкою на конкурсі

Апанасенко про прохання росіянки сфотографуватися: Уявіть цинізм ситуації
фото з відкритих джерел

Відео, як українка красномовно відреагувала на росіянку, яка хотіла стати поруч під час фотосесії, завірусилося в мережі

Представниця від України на «Міс Всесвіт-2022» Вікторія Апанасенко розповіла, що відбувалося за кулісами всесвітньо відомого конкурсу краси. Зокрема, модель розставила всі крапки над «і» в інциденті з представницею Росії.

Нагадаємо, під час конкурсу у соцмережі з’явилося відео, зняте на одному із заходів «Міс Всесвіт 2022». На ролику видно, як представниця Росії Ганна Ліннікова підходить до українки, щоб стати поряд для спільного знімку конкурсанток. Реакція українки була блискавичною – вона максимально відсторонилася від росіянки.

«Це була дуже дивна ситуація. Якщо навіть вона не запам’ятала моє обличчя, вона бачила жовто-блакитну квітку і розуміла, що я представниця України. Я не знаю, яка у неї мотивація була в той момент. Деякі коментатори мене засудили, що я повелася непрофесійно як для представниці «Міс Всесвіт». На відео помітно, що я нікого не хапала за руку. Росіянка запитала, чи можна тут стати. Я сказала: ні. Тому вона стала біля «Міс Сейшели», – розповідає Вікторія в інтерв’ю «КП в Україні». – У мене був вибір або взагалі піти, або відійти трохи далі. Але там було дуже багато представників оргкомітету та ЗМІ, і я вирішила не створювати скандал і щоб це не виглядало істерикою. Тому вирішила відійти трохи далі. Я запитала «Міс Колумбію», чи вона не проти, якщо я стану поруч. Вона все прекрасно розуміла і сказала: «Так, взагалі без питань». І потім було відео, де «Міс Колумбія» і «Міс Кюрасао» спілкувалися між собою на своїй мові, я стояла поруч і не дуже їх розуміла. Російські змі написали, що після ситуації з фото зі мною ніхто не спілкувався. Зі мною всі спілкувалися, усі дівчата були неймовірні. І спроб організувати комунікацію між мною і росіянкою не було, і від оргкомітету теж. Вони все прекрасно розуміли».

Однак, за словами Вікторії, росіянка підходила до неї і під час приватного спілкування. «Я хотіла від неї почути хоча б тет-а-тет «Вибач. Вибач за те, що робить моя країна, я не підтримую війну». А вона підійшла і єдине, що мені сказала: «Я хочу зробити з тобою friendly-фото, бо мій оргкомітет сказав, що це було б класно». Уявіть цинізм ситуації».

Згадуючи відео, яке завірусилося в інтернеті, Апанасенко додала: «Це відео стало настільки вірусним, що я сама підійшла до організаторів і вибачилася. Я пояснила, що, може, ця поведінка була непрофесійною для «Міс Всесвіт», але я захищаю, в першу чергу, інтереси своєї країни. Вони сказали, що все розуміють. Тому ніяких скандалів чи конфліктів не було. І навіть з росіянкою теж. Я не знаю, що вона за людина. Вона, можливо, могла потім комусь жалітися, що я з нею не спілкувалася чи відмовилася фотографуватися, бо я «недружня». Але я з нею не спілкувалася і не фотографувалася зі зрозумілих причин. Вона є обличчям країни агресора, її амбасадором».

Читайте також: Тіна Кароль зізналася, що худне з 15 років «за будь-які гроші» та виклала фото у білизні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: