Ексдружина Кличка показала курйозне відео з партнером в німецьких «Танцях із зірками»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Під час запису стався конфуз: чоловік назвав її Юлією, а не Наталею

Наталя Єгорова, колишня дружина очільника Києва Віталія личка, яка бере участь в німецькій версії шоу «Танці із зірками»  – «Let's Dance» виступила у першому ефірі програми. Артистка разом із іншими учасниками вийшла на паркет під час так званого «Шоу знайомства. На початку січня Єгорова повідомила, що стала учасницею шоу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Natalia Yegorova (@natalia_yegorova)

Партнером Єгорової по шоу став хореограф, у минулому член команди Німецької асоціації танцювального спорту Анджей Цибіс. Йому 35 років. Він вже вп'яте бере участь в шоу. На своїй сторінці в Інстаграм Єгорова розмістила відео, на якому вітає шанувальників разом зі своїм партнером. Але під час запису стався конфуз: чоловік назвав її Юлією, а не Наталею.

Німецька версія «Танців із зірками» виходить на телеканалі RTL з квітня 2006 року. На даний момент в ефір вийшло понад 15 сезонів цього шоу.

Раніше «Главком» писав, що Єгорова розмістила на своїй сторінці серію фотографій, які присвячені її від’їзду до Кельна, де проходить танцювальне телешоу. Наталя показала, як збирається в дорогу: пакує чималі валізи, обнімається з молодшим сином, який вищий за маму на дві голови, та позує в автомобілі, яким рушатиме в дорогу.

Читайте також: Олена Зеленська проходить лікування та вважає, що приховувати діагноз не варто

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: