Дружина Брюса Вілліса оголосила про його новий невиліковний діагноз

Подружжя виховує двох доньок
фото з відкритих джерел

Сім'я голлівудського актора звертає увагу громадськості на серйозну проблему

Майже рік Брюс Вілліс страждає на афазію. Близькі зірки роблять все, щоб допомогти йому впоратися з недугою, проте днями з'явилися невтішні звістки.

Дружина 67-річного Брюса подякувала фанатам за безперервну підтримку у скрутний час. «Як сім'я, ми хотіли скористатися цією можливістю, щоб подякувати всім вам за вираження любові та співчуття до Брюса за останні десять місяців. За вашу доброту і тому, що ми знаємо, що ви любите Брюса так само сильно, як і ми, ми хотіли повідомити вас про останні новини», –  зазначила в посланні Емма.

Вона поділилася, що Віллісу з кожним днем ставало дедалі гірше. Пізніше фахівці дали невтішний висновок. «Тепер у нас є конкретніший діагноз: лобово-скронева деменція (відома як FTD). На жаль, проблеми зі спілкуванням – це лише один із симптомів хвороби, з якою стикається Брюс. Хоча полегшення в тому, що ми нарешті отримали чіткий діагноз», – дружина актора.

«FTD – це жорстока хвороба, про яку багато хто з нас ніколи не чув і може вразити будь-кого. Для людей віком до 60 років FTD є найпоширенішою формою деменції, і оскільки отримання діагнозу може зайняти роки, FTD, ймовірно, набагато поширеніший, ніж ми знаємо. Сьогодні немає методів лікування цієї хвороби. Реальність, яка, як ми сподіваємося, може змінитись у найближчі роки. У міру лікування Брюса ми сподіваємося, що будь-яка увага ЗМІ може бути зосереджена на тому, щоб пролити світло на цю хворобу, яка потребує значно більшої поінформованості та досліджень», – пише дружина актора.

Сім'я голлівудського актора звертає увагу громадськості на серйозну проблему. «Брюс завжди вірив у використання свого голосу у світі, щоб допомогти іншим та підвищити поінформованість про важливі проблеми як публічно, так і в приватному порядку. Ми знаємо, якби він міг, він хотів би сьогодні розповісти про це, привертаючи глобальну увагу і спілкуючись з тими, хто також має справу з цією виснажливою хворобою, і тим, як вона впливає на велику кількість людей та їхні сім'ї», – упевнена Емма.

«Брюс завжди знаходив радість у житті – і допомагав усім, кого він знає. Світ побачив, що турбота повертається до нього і до всіх нас. Ми були так зворушені любов'ю, яку ви всі розділили до нашого дорогого чоловіка, батька та друга у цей важкий час. Ваше постійне співчуття, розуміння та повага дозволять нам допомогти Брюсу жити якомога повноціннішим життям», – додала дружина Брюса від імені Демі Мур та всіх його дочок: Румер, Скаут, Таллули, Мейбл та Евелін.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: