Козловський у військовій формі розповів, що готовий «утилізувати ворога» (фото)

Виконавець наголосив, що раніше його зброєю був мікрофон
фото з відкритих джерел

Шанувальники вирішили, що артист перебуває на військових навчаннях

Український співак Віталій Козловський оприлюднив фото, де він позує у військовій формі та зі зброєю в руках. Відповідну інформацію артист опублікував на сторінці в Instagram.

Козловський у військовій формі розповів, що готовий «утилізувати ворога» (фото) фото 1
Козловський у військовій формі розповів, що готовий «утилізувати ворога» (фото) фото 2

Виконавець наголосив, що раніше його зброєю був мікрофон. А тепер він має ту зброю, якою можна по-справжньому утилізувати ворога. Ймовірно, Козловський нині перебуває на військових навчаннях.

«Всім привіт, друзі. Раніше моєю зброєю був мікрофон. Тепер моя зброя – це справжня зброя, якою можна утилізувати ворога», – прокоментував співак.

А Харитін Старський на сторінці у Facebook написав: «Козаченько слово тримає, отримав повістку - пішов у армію. Дали АК та й відправили на полігон (навіть з потяга в Нацгвардію знімать не довелося)».

Козловський у військовій формі розповів, що готовий «утилізувати ворога» (фото) фото 3

Додамо, що український співак Віталій Козловський отримав повістку. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував світлину, де видно, як він підписує документ.  Чоловік коротко пояснив: «От і до мене прийшла повістка».

Нагадаємо, що співак Віталій Козловський в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну розповів, як його родина ставиться до війни в Україні.

Раніше «Главком» писав, що Віталій Козловський в інтерв'ю розповів про родичів, які живуть у Росії. Зокрема у сусідній країні-агресорі у виконавця мешкає старша рідна сестра з родиною. «Я не сприймаю їх взагалі. Для мене це люди, у яких замість голів свинячі морди, вони не вміють відчувати, співчувати. Коли у Дніпро прилетіла ракета і влучила у будинок, я сидів вдома в такому стані, що мені жити не хотілося. І тут телефонує «Лєна Москва». Я б не взяв слухавку в інший день. Мені було жахливо на душі, я подумав, що вона телефонує, аби поспівчувати», – розповідає Козловський.

Читайте також: Козловський назвав Ірину Фаріон надто емоційною суперзіркою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: