Козловський назвав Ірину Фаріон надто емоційною суперзіркою

Козловский: Вона ображає, але я розумію, чому вона це робить
фото з відкритих джерел

Виконавець зізнався, що йому дуже близькі погляди Фаріон

Співак Віталій Козловський в інтерв'ю каналу «Зірковий» розповів, що захоплюється громадською діячкою та колишнім нардепом Іриною Фаріон.

 «Ірина Фаріон для мене – це суперзірка. Все, що вона говорить, мені дуже подобається і бринить у серці. Подобається її вимова, але єдине, що вона – надто емоційна. І через це тебе не сприйматимуть. Вона ображає, але я розумію, чому вона це робить. Вона завжди була свідомою й зі своєю незмінною позицією. Тактику пояснювальну можна змінити. Треба бути толерантним. Неможливо комусь агресивно нав’язати кохання. Мені подобаються її думки. Хоча вона дуже принципова. Її наміри мені зрозумілі. Ми сьогодні всі люті», – розповів співак.

Тим часом співачка Slavia запросила Ірину Фаріон знятися у своєму новому кліпі.

«Сьогодні був не день, а Дар Божий. Записували зі Славією кліп на її дивовижну і шедевральну пісню «Сила Роду». Це не просто віртуозно одуховлена постанова епізодів, а проживання кожної миті єдности поколінь: від дідів і прадідів до матері, воїна і дитинки. Від чару материнських чорнобривців та щита нашої вишиванки до зерен найвищої Ідеї Роду-Нації, – розповіла на своїй сторінці у Фейсбук Ірина Фаріон. – Від минулого, що не минуло й не мине, бо кожна мить є вічна, коли в ній любов до свого роду-народу. Я давно не чула такої близькости неба, як нині, коли за сюжетом-реальністю передавала Славії каблучку її бабусі, що була точно така ж, як у моєї мами... Ось це і є коло-кільце нашої єдности, духової сили і неминучої перемоги. Неймовірна вдячність всім за натхненну працю-творіння. Кліп незабаром».

Читайте також: Джамалі викликали «швидку» перед виходом на сцену в Польщі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: