Козловський розповів, як йому телефонували п'яні родичі з РФ: Просто в ступорі слухав

Козловський: Мене тоді трясло, був шокований
фото з відкритих джерел

В РФ у Віталія Козловського живе рідна сестра по батьку

Співак Віталій Козловський в інтерв'ю каналу «Зірковий» розповів про родичів, які живуть у Росії. Зокрема у сусідній країні-агресорі у виконавця мешкає старша рідна сестра з родиною.

«Я не сприймаю їх взагалі. Для мене це люди, у яких замість голів свинячі морди, вони не вміють відчувати, співчувати. Коли у Дніпро прилетіла ракета і влучила у будинок, я сидів вдома в такому стані, що мені жити не хотілося. І тут телефонує «Лєна Москва». Я б не взяв слухавку в інший день. Мені було жахливо на душі, я подумав, що вона телефонує, аби поспівчувати», – розповідає Козловський.

Тлефонувала не сестра, а її чоловік, який, до слова, народився та виріс на Львівщині: «На зв'язку був чоловік сестри з запитаннями: «Як ти, що ти?» Кажу: «Сьогодні прокинувся від вибухів, а в Дніпро прилетіла ракета, яка знищила будинок, в якому було багато дітей, жінок». А він такий: «Давай це не обговорювати, збережемо сімейний зв'язок». Я розумію, що вони там собі наклюкалися і знайшли сили зателефонувати. Краще б вони того не робили».

«У кінці він сказав: «Росія переможе». Я просто в ступорі слухав те. Мені було, як шкребком по серцю. Не пам'ятаю, як закінчив ту розмову: чи я їх послав, чи поклав слухавку. Мене тоді трясло. Я був шокований», – додав Козловський.

Раніше «Главком» писав, що Віталій Козловський розповів, що захоплюється громадською діячкою та колишнім нардепом Іриною Фаріон.

Читайте також: Єфросиніна вперше відповіла на найнезручніше запитання: чи спілкується з сестрою, яка живе в Москві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: