Кім Кардаш'ян купила за нечувані гроші культове кольє принцеси Діани

Кім Кардаш'ян не вперше виявляє інтерес до речей, які мали легендарні жінки
фото з відкритих джерел

За намисто боролися чотири покупці

Американська блогерка Кім Кардаш'ян купила культову прикрасу принцеси Діани. Прикраса не належала принцесі Уельській, проте вона одягала її на важливі заходи.

Йдеться про кольє з хрестом Attallah Cross, яке вкрите багатьма аметистами та діамантами. Відомо, його виставили на аукціоні Royal & Noble, який щорічно проводить будинок Sotheby's, за 120 тисяч фунтів стерлінгів. Як повідомляє TMZ, намисто було куплено на аукціоні Sotheby's за 197 тисяч доларів. За намисто боролися чотири покупці, але його викупив представник Кардаш'ян.

«Ми раді, що ця прикраса набула нового життя в руках ще однієї людини з всесвітньо відомим ім'ям», – зазначив у своїй заяві Крістіан Споффорт, голова ювелірного відділу Sotheby's у Лондоні.

Прикраса була виготовлена у 1920-х роках ювелірною компанією Garrard, а пізніше її купив бізнесмен палестинського походження Наїм Аттала, близький друг принцеси Діани. Він кілька разів позичав їй прикрасу, в якій вона з'являлася на важливих заходах. Після того, як прикраса одягла принцеса Уельська, Аттала більше нікому не дозволяв одягати підвіску.

Обговорювати підвіску почали після того, як принцеса Діана з'явилася в ній на благодійному вечорі в Лондоні у 1987 році: захід був присвячений підтримці вагітних жінок.

Кім Кардаш'ян не вперше виявляє інтерес до речей, які мали легендарні жінки. Так, на балі Met Gala минулого року вона з'явилася у сукні Мерілін Монро, в якій акторка заспівала пісню Happy Birhday, Mr President Джону Кеннеді. Кардаш'ян орендувала вбрання за 5 млн доларів, а заради того, щоб одягнути цю сукню, вона схудла на сім кілограмів за три тижні. У мережі пліткували, що під час заходу Кардаш'ян пошкодила сукню.

Читайте також: Неоголошена війна. Шакіра почала будувати стіну, щоб відділитися від будинку свекрухи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: