Мартін Скорсезе звернувся з потужним зверненням до українців

фото з відкритих джерел

Силу українського духу Скорсезе порівняв зі світлом

Легендарний голлівудський кінорежисер записав відеозвернення на підтримку українців. Відео 18 січня опубліковано на сторінці United24.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от UNITED24 (@u24.gov.ua)

«Мої дорогі українці, співгромадяни світу, мене звати Мартін Скорсезе, і я надсилаю це повідомлення, щоб просто сказати, що ви не самотні. Ми захоплюємося вашою мужністю, наполегливістю, стійкістю та надзвичайною, дивовижною рішучістю перед обличчям цього варварства. Цього невимовного варварства», – йдеться у зверненні.

Силу українського духу Скорсезе порівняв зі світлом: «У цей момент ваш дух, сила вашого духу, наче світло. Це світло всього світу. І я молюся, щоб воно було досить яскравим, аби провести вас крізь цю темряву».

Нагадаємо, 4 грудня 2022 року виповнилося 100 років з американської прем’єри «Щедрика» в найпрестижнішому концертному залі Нью-Йорка – Карнегі-Голлі. До цієї дати у Штатах відбулося велике святкування за участі хорових колективів з України та Північної Америки. Ведучими концерту стали Мартін Скорсезе й американська акторка українського походження Віра Фарміга.

Читайте також: «Міс Україна Всвесвіт» розповіла всю правду про гучний інцидент з росіянкою на конкурсі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: