Невзоров висміяв Кіркорова через чергову пластичну операцію

Невзоров: Пластична хірургія не в силах створити на фізіономії вираз гідності і шляхетності
фото з відкритих джерел

Кіркорову прилетіло за хизування пластичною операцією

Російський журналіст з українським паспортом Олександр Невзоров в соцмережі прокоментував тріумфування російського путініста Філіпа Кіркорова з приводу пластичної операції.

«Пластична хірургія може збільшити губи й ніздрі, роздути щоки й обкорнати жирок на брилях. Але вона не в силах створити на фізіономії вираз гідності і шляхетності. Філіну мордочку можуть дещо «підновити», але вона так і залишиться мордочкою співочого лакея», – написав Невзоров.

Раніше публіцист звернув увагу на іншу любительку Кремля.  Олександр Невзоров на своїй сторінці в Інстаграм проаналізував нещодавній виступ співачки Доліної, яка заявила, що світова спільнота відміняє російську культуру, бо «боїться сильної конкуренції».

«Видовище винятково бридке. Але! Співоча мумія Доліної не за власним бажанням верзе патріотичну нісенітницю. Тепер п'ять-шість фраз маячні про «велич» і «війну» – це обов'язкова умова, котру висувають усім естрадникам, які бажають продовжувати «концертну діяльність», – заявив Невзоров.

Журналіст зазначив, що інакше виконавців позбавлять їхніх матеріальних благ. Крім того, журналіст зауважив, що крики про «прокляту війну», про «зап'ятого диктатора» і «страшний злочин, який скоїла Росія», будуть такими ж несамовитими, як і сьогоднішні кричалки про «велич» і «священну місію».

«Мумія Доліної знає, що якщо вона їх не скаже, то в неї і саркофаг відберуть, і з піраміди нафіг винесуть. Тому й розпинається, як усі шамани-лепси-газманови. Мине трохи часу, і ми побачимо скиглення каяття й почуємо від артистів голосіння про «лихих чекістів», які змушували їх публічно верзти нісенітницю зі сцен і з телевізорів», – запевнив він.

Раніше «Главком» писав, що Кіркоров написав Зеленському листа в традиціях путінських методичок.

Читайте також: Мартін Скорсезе звернувся з потужним зверненням до українців

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: