Неоголошена війна. Шакіра почала будувати стіну, щоб відділитися від будинку свекрухи

Колишні закохані мають двох синів
фото з відкритих джерел

Ділянки Шакіри та матері її колишнього – футболіста Жерара Піке межують

«Санта Барбара» Шакіри та Жерара Піке, що розлучилися у червні минулого року, триває. Відпустивши пару неприємних фраз на адресу Піке та його коханої у новій пісні, Шакіра, за повідомленнями видання Marca, приступила до будівництва стіни між своїм будинком та будинком матері Жерара Піке, Монтсеррат Бернабеу, оскільки їхні ділянки подекуди межують.

Раніше Шакіра встановила на балконі свого будинку страшненьку ляльку-відьму розміром у людський зріст, яка «дивилася» у бік будинку матері Піке. Крім цього, співачка записала пісню, в якій жорстко висловилася на тему роману Піке з 23-річною студенткою Кларою Чіа Марті, який почався, за деякими повідомленнями, коли Жерар ще офіційно був із Шакірою.

Сусіди співачки повідомляють, що вона включає свою нову пісню на повну гучність, тож її може чути вся вулиця. У тексті завуальовано згадується і мама Піке Монтсеррат Бернабеу, яку той «залишив колишній коханій як сусідку». За чутками, відносини Шакіри та Бернабеу зіпсувалися через те, що та охоче прийняла нову пасію сина. Проте Монтсеррат раніше оцінила творчість колишньої дівчини Жерара, поставивши лайк її новому треку в соцмережі.

Тим часом Жерар Піке потролив співачку Шакіру, яка висміяла його в новій пісні. Шакіра співає про те, що її коханий «поміняв Ferrari на Renault Twingo, а Rolex на Casio», проводячи аналогію між люксовими та бюджетними брендами. Жерар Піке у відповідь зачепив колишню під час стриму, присвяченого організованій ним медіалізі Kings League. Футболіст повідомив, що Kings League уклала контракт з Casio, і подарував усім присутнім годинник цього бренду, заявивши, що вони дуже хороші і «прослужать все життя». Його слова викликали вибух сміху. І це був не єдиний жарт на адресу Шакіри.

Про розставання зіркової пари було оголошено у червні минулого року. ЗМІ повідомляли, що співачка дізналася про зради, після чого футболіст переїхав до своєї старої квартири. У листопаді співачка та футболіст досягли домовленості про умови опіки над двома спільними синами, які проживатимуть з матір'ю в Майамі.

Читайте також: Лист від Софі Лорен та приїзд екскоханця. У Римі попрощалися з Джиною Лоллобриджидою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: