Тіна Кароль зізналася, що худне з 15 років «за будь-які гроші» та виклала фото у білизні

фото з відкритих джерел

За словами Кароль, їй удалося схуднути, бо вона змінила харчування

Співачка Тіна Кароль в своєму телеграм-каналі розповіла про свою багаторічну боротьбу з вагою. Виконавиця зізналася, що вперше публічно говорить про вагу свого тіла. Зараз Тіна важить 53,3 кг. За словами Кароль, їй удалося схуднути, бо вона змінила харчування.

«Зрозуміла, що вся проблема в інсуліні. Я на дієтах із 15 років, усе свідоме життя худла, як самостійно, так і за будь-які гроші. Поки не зрозуміла, що це «розвод». Це ціла індустрія – схуднення, де невигідно казати правду, – написала артистка. – Інсулін – уся біда тут. Він у нездоровому стані, бо раціон з дитинства це вуглеводи та цукор. Як і у всіх звичайних школярів він був картопля, котлетка, хлібчик, компотик, цукерка, булочка. Доброго ранку, мої 53,3 і дякую, що зі мною. Мамо, я норм, іду снідати».

У соцмережах артистка розмістила скріншот із програми, де розписані її параметри - вага тіла, тілесний жир, скелетна мускулатура, вісцеральний жир та інші показники. На знімку видно, що зараз її вага становить 53,3 кг. До цього виконавиця важила 58,4 кг.

«Пухнаста і без Фотошопу. Колишня вага. Результат схуднення у таблиці. Ранок почну з ваги і вперше кажу про неї відкрито. Вага втратилась, бо я обрала інший підхід до здоров‘я. Щоденні стреси , кортизол на піку... Аж потім прозріння», – зазначила зірка у своєму телеграм-каналі.

Тіна Кароль також виклала знімки до схуднення, на яких постала у спідній білизні та без фотошопу.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль відреагувала на слова співачки Христинии Соловій, яка розкритикувала творчість зірки.

Читайте також: Акторка Марго Роббі розповіла, як зараз в Голлівуді знімають інтимні сцени

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: