«Голе» вбрання та піжамний лук. Всі сюрпризи вечірки LACMA Art+Film Gala 2022

фото з відкритих джерел

Червона доріжка була сповнена зірок і сюрпризів

У Лос-Анджелесі відбувся щорічний гала-концерт фестивалю мистецтва та кінематографу LACMA Art+Film Gala 2022. Цього року вечір був присвячений режисеру «Рішення піти» Пак Чан Уку та художниці Хелен Пашгян.

Організатором гала-вечері виступив Леонардо ДіКапріо, щоправда, сам він на килимову доріжку не вийшов.

Червона доріжка була сповнена зірок і сюрпризів. Чого тільки варта перша поява Біллі Айліш і Джессі Разерфорда як пари (перше фото в галереї) – артисти прийшли на захід у піжамному стилі, та ще й у ковдрі від Gucci. Айліш одягла мереживну сукню-комбінацію та халат із принтом Gucci. Образ доповнили сітчасті рукавички та маска для сну. Розерфорд з'явився у шовковій сорочці на гудзиках та вільних піжамних штанях.

Кім Кардашьян (фото 2) постала в образі від Balenciaga. Обтягуючі речі стали вже буденністю для Кім, і цей образ не став винятком: довга чорна шкіряна сукня з горлом, рукавичками та шлейфом. Молодша сестра Кім, Кендал Дженнер (фото 3), обрала для гала-вечері більш відвертий і неоднозначний образ. Модель одягла абсолютно прозорий топ із довгими рукавами: зону декольте прикривали лише оксамитові вставки. Образ моделі доповнила срібна спідниця-максі.

Вечір відвідало багато світових зірок – Олівія Вайлд (4), Сальма Хайєк (5 та 6), Хайді Клум (7), Періс Хілтон (8), Джерад Лето (9) та багато інших. Головний спонсор заходу – Gucci, тому більшість зірок були в убранні цього модного дому.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: