88-річна Софі Лорен вперше за довгий час з'явилася на публіці (фото)

У Мілані відкрився ще один ресторан акторки
фото з відкритих джерел

Актриса востаннє давала велике інтерв'ю рік тому

Легендарна італійська акторка Софі Лорен давно не з'являлася на публіці. Але нині у кіноактриси з'явився вагомий привід: у Мілані відкрився ще один ресторан її власної мережі. На заході зірка виглядала, як завжди, розкішно: на ній був білосніжний костюм брюки, кольє і сережки з безліччю діамантів.

Шанувальники в захопленні від образу своєї улюблениці. Користувачі мережі заявили, що Лорен могла розраховувати на підтримку виборців, якби побажала зайняти якесь високе крісло. «Вона завжди була чудовою модницею! Культова красуня в юності і жива голлівудська легенда», «Шкода, що ми не можемо запросити її стати нашим міністром охорони здоров'я, оскільки вона – чудовий приклад того, якою може бути літня леді у свої зрілі роки!» – написали читачі Daily Mail.

Легенда кіно, що народилася 20 вересня 1934 року в Римі, востаннє давала велике інтерв'ю виданню AARP THE MAGAZINE рік тому. Тоді зірка заявила: «Іноді, коли я говорю, що мені 86 років, я не вірю в це. Я почуваюся на 20» і сказала, що любить дивитися фільми, працювати та ходити до церкви. Також вона поділилася кількома порадами, якими слідує і сама.

По-перше, Софі завжди підбадьорює себе, по-друге, вважає вкрай важливим багато спілкуватися і бути на зв'язку з сім'єю. І третій урок, який вона засвоїла: потрібно намагатися насолоджуватися кожним моментом життя, зокрема найменшим, нехай навіть це буде радість від звичайної плитки шоколаду. Також Лорен зізналася, що уникає негативного мислення. «Якщо ви здорові та робите те, що вам подобається, ви не можете думати: «Боже, завтра я помру!»  – заявила легенда.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: