Акторка Тишкевич розповіла, як скандальна режисерка Байрак мріяла про заміжжя з Путіним

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Катерина Тишкевич товаришувала з Байрак, але нещодавно скрізь її заблокувала

Актриса Катерина Тишкевич, яка знімалася у фільмах Оксани Байрак та дружила з режисеркою, розповіла, що та неодноразово жартувала про заміжжя з диктатором Путіним. Про це артистка розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк для її ютуб-каналу.

«Оксана мене теж здивувала. Чи я була така сліпа, що не бачила рівня, наскільки вона проросійськи налаштована. Були якісь жарти: «От за Путіна я б вийшла заміж». Я думала, вона реально гонить, що такого не може бути. Це не секрет, вона про це всюди говорила. Здавалося, що це просто невдалий жарт», – каже Тишкевич.

«За кілька місяців до повномасштабної війни ми практично не спілкувалися. Це не було дружбою, тому що я не думаю, що Оксана вміє дружити на рівні. Ми Різдво разом зустрічали. Я говорила, що якщо ми спілкуємось у такому форматі, коли немає проєктів, а ми продовжуємо спілкування, то ми повинні поважати одна одну, як люди. У Оксани ж часто траплялися такі речі, коли вона включала режисера, зірку, королеву, богиню цього світу, а я почувалася некомфортно», – пояснила актриса особисті стосунки з Байрак.

«За вісім місяців повномасштабної війни ми жодного разу не спілкувалися. Я одного разу виставила у сторіс, що я в шоці від позиції Оксани. Вона мені зателефонувала, сказала негайно видалити, я відповіла: «До побачення». Все, я її заблокувала скрізь. Потім вона ще дзвонила моїй мамі. Мама подзвонила в паніці мені: «Господи, що робити? Я переживаю за тебе, у неї там армія фанатів, раптом вони тебе знайдуть, кислота в обличчя». Я їй відповіла: «У нас війна в країні. Ти серйозно боятимешся Оксану Байрак?» Да, було таке, що вона тероризувала мою маму», – додала Тишкевич.

Раніше «Главком» писав, зірка серіалу «Ніщо не трапляється двічі» актриса Катерина Тишкевич, яка вже вісім років бореться із загадковою хворобою – нестерпними головними болями, поділилася новиною: розпочала експериментальне лікування на Закарпатті.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: