Сморигін з «Дизель шоу» розповів, як складав іспит з мови, щоб отримати громадянство України

Сморигін розповів, як проходив іспит з української мови
фото з відкритих джерел

Євген Сморігін вчить українську мову і під час роботи, і для роботи

Актор Дизель Шоу Євген Сморігін склав іспит з української мови, щоб отримати громадянство України. 

«Я хочу отримати українське громадянство, тому що тут моя родина, тут мої діти, тут моя дружина-українка. І тому я вважаю, що я повинен бути українцем», – каже актор в інтерв’ю Фактам.

Він розповів, як проходив іспит з української мови. «Ти приходиш до класу в університеті. Маленький клас, комп’ютер, камера перед тобою. Є завдання, які ти виконуєш. Дуже легко було для мене. Ну, наприклад, завдання: є фотографія, на ній родина на пікніку, і ти описуєш, що там відбувається. Все записує камера. Або ж ще таке завдання: є розповідь, у якій деяких слів не вистачає. І ти пишеш, підставляєш ті слова, які вважаєш за потрібне. Неважко було. На все про все є 1 година. І для рівня на отримання громадянства я склав», – розповідає актор.

Євген Сморігін вчить українську мову і під час роботи, і для роботи. Хоче досягти такого рівня, щоб вільно розмовляти.

«Я дивлюся фільми, серіали тільки українською. Ще дуже гарна практика в нас є. У нас є серіал На трьох. Він виходить на ICTV. Але канал замовив перекласти з російської всі 8 сезонів на українську. І тому я перекладаю онлайн, себе чую, як я говорю. І сидить працівник, який виправляє нас всіх. І це дуже гарна практика. Ти і працюєш, і в цей час вчиш українську мову», – розповідає актор.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: