Дружина Скічка розповіла, яка подія підштовхнула її повністю перейти на українську

Юрушева з трьома дітьми знайшла тимчасовий прихисток за кордоном
фото з відкритих джерел

Єлизавета Юрушева зізналася, це сталося після зустрічі «з цією мразотною нацією» в Туреччині

Дружина ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка, бізнесвумен Єлизавета Юрушева, вирішила повністю перейти на українську. Як повідомила вона у соцмережі, це сталося після її поїздки на відпочинок до Туреччини.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva🇺🇦 (@elizaveta.yurusheva)

«Не думала, що канікули дітей і наша з ними поїздка так сильно на мене вплине, і я буду їй безмежно вдячна. Знаєте за що? За те, що вона раз і назавжди відбила бажання говорити російською мовою! – зізналася Юрушева. – На жаль, так, мені для цього рішення знадобилось опинитися поруч з цією мразотною нацією, щоб я зрозуміла, що не хочу мати з ними нічого спільного! Мені так гидко! Я просто ніби до цього жила в якомусь своєму світі весь час, в Італії скрізь використовувала англійською, у Відні говорила німецькою, і тільки з близькими та дома говорила російською, бо це моя рідна. На жаль. До цієї відпустки взагалі не розуміла, на якій мові говорю, де живу і що роблю. Тільки після цієї зупинки до мене дійшло, як все навколо мене змінилось. До цього був якийсь режим виживання і просто затикання дірок – знайти постійне житло, обезпечити дітям комфорт і щасливе дитинство, знайти школи і взагалі все! Часу на те, шоб задавати собі питання не було взагалі, та і не тільки часу, а й ресурсу також. А зараз, коли я зупинилася, все вилазить. Говорять же, що на великій швидкості багато чого не помічаєш, а коли зупиняєшся – все стає прозоро і чисто! І я дуже рада, що це нарешті сталося!».

«Зараз я маю за ціль зробити своєю рідною українську! – продовжила Єлизавета. – І говорити тільки на ній! Завжди. Я так давно хотіла її вивчити, і зараз найкращий час! Я дуже рада, що сама до цього прийшла, хоч і тільки зараз. Але пора вже покидати свою зону комфорту, і, до речі, мене так нереально підтримали діти і чоловік».

Юрушева вже знайшла вчителя української: «Сподіваюся, скоро буду говорити добре! Буду створювати нову себе, тому прощавай комфорт і привіт повна трансформація! Треба мінятися і дивитися навколо під іншим кутом, бо як раніше вже більше ніколи не буде. Треба вийти зі своєї комфортної бульбашки і змінитися перш за все всередині».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: