Шерон Стоун, якій поставили невтішний діагноз, поділилася моторошними кадрами

Наразі зірка «Основного інстинкту» проходить лікування
фото з відкритих джерел

В відеоролику, який опублікувала Шерон Стоун, вона не стримала сліз

Голівудська зірка Шерон Стоун, яка на днях заявила, що у неї виявили пухлину після того, як лікарі поставили неправильний діагноз, поділилася на своїй сторінці в соцмережі моторошними кадрами.

За словами актриси, медики спочатку помилилися з діагнозом та призначили їй неправильне лікування. Так, лікарі зробили Стоун епідуральну анестезію, щоб зняти біль. Проте болючі відчуття не пішли, і акторці довелося звернутися до інших фахівців.

З'ясувалося, що Стоун мала велику фіброзну пухлину. Наразі зірка «Основного інстинкту» проходить лікування, відновлення займе 4-6 тижнів. «Не впадайте у відчай! Завжди отримуйте другу думку! Це може врятувати ваше життя, – написала актриса у соцмережі. – Дякую за вашу турботу. Зараз зі мною все гаразд. Мені буде потрібно від чотирьох до шести тижнів до повного відновлення».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sharon Stone (@sharonstone)

Нині акторка нічого не повідомляє про своє самопочуття, однак час від часу публікує пости на інші теми – про свою родину або, як зараз, кадри робочих моментів. Стоун опублікувала в мережі частину інсталації, яку знімали для музичного відео «Our flag». В цій роботі артисти  закликають суспільство задуматися над екологічними проблемами. В ролику Шерон не стримала сліз.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: