Джамала поділилася зворушливим фотом із татом (фото)

Джамала поділилась фото з батьком з весілля
Фото з відкритих джерел

Співачка виклала в Instagram сімейне фото з весілля

Українська виконавиця та переможниця «Євробачення» 2016 Джамала опублікувала фото зі своїм батьком, де вони танцюють весільний танець. 

Кадр був зроблений під час її весілля з Сеїтом-Бекіром Сулеймановим, і викласти його у мережу артистка вирішила на честь дня народження рідної людини.

«З днем народження, тату! 70 років тобі. Дякую завжди. Люблю», – лаконічно привітала свого батька зі святом знаменитість. На оприлюдненому в Instagram знімку чоловік позує з донькою під час танцю. Обидва постали з посмішками на обличчях.

Також у коментарях шанувальники привітали батька Джамали та побажали 70-річному чоловікові довгих років життям під щасливим мирним небом.

До слова, у грудні 2021 року в одному з інтерв’ю Джамала розповіла, що її батьки не живуть разом. Мати залишилася в анексованому Росією Криму, а батько – за словами зірки, на той момент мешкав разом із нею. "Маму дуже давно не бачила, а батько зараз зі мною. Він переніс операцію. Мама зараз не може приїхати, бо має проблеми зі здоров'ям. І за новими правилами перетину кордону все це дуже складно", – говорила Джамала у 2021-му.

Читайте також: Джамала повернулася з Америки з хорошими новинами (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: