Комаров показав, з чим окупанти приїхали воювати: дерев'яні калаші та навчальні гранати

Комаров: Дерев’яні (!!!) калаші і багато іншого навчального
фото з відкритих джерел

Телеведучий показав озброєння «другої» армії світу

Тележурналіст Дмитро Комаров показав зброю, з якою російські окупанти приїхали воювати проти України.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дмитрий Комаров (@komarovmir)

«Коротше, «друга» армія світу. На позиціях Росії – телефон ТА-57 року випуску, озвученого в назві. Навчальні 30-мм патрони у великій кількості. Навчальні дерев’яні (!!!) калаші, навчальні гранати. І багато іншого навчального. Очевидно: «воїни» приїхали на війну вчитися, не маючи навіть елементарних навичок. Навчалися просто в полях. Вчилися погано. Були відраховані. Очікується новий набір мобілізованих військових учнів», – написав він.

Раніше Дмитро Комаров на своїй сторінці в соцмережі опубліковав фоторепортаж, який зняв, відвідавши кілька міст на Харківщині, які були звільнені від російських окупантів. Світлини були зроблені у Балаклії та Куп'янську.

Комаров описав, що йому розповідали про окупацію місцеві: «Вони роздягалися до трусів, кидали форму та ховалися у підвалі. Але так у трусах їх у полон і брали», – розповідають мені мешканці деокупованих територій Харківщини про втечу росіян. Вони зіткнулися з контрнаступом, відобразити яке фізично не могли. Хоча збиралися до Харківської області всерйоз і надовго. Про це говорить багато чого: росіяни запускали окупаційну владу у всіх сферах життя, багато перефарбували в триколор, розвісили борди «росія навіки», завозили в магазини «сосиски ЛНР», «московський майонез», російські напої. Іти не збиралися. А звичайні українці були змушені жити, приймаючи нав'язані правила. На тих, хто був не згоден, чекали на тортури (страшні місця – струм, нігті, кийки з презервативами тощо)».

«Але їхні плани зруйнували геніальний український контрнаступ, – продовжує телеведучий. – Було цікаво спостерігати у режимі реального часу, як російська пропаганда незграбно намагається приховати провал. Доходило до абсурду: центром Балаклії вже гуляють мами з дітьми, розглядаючи кинуту російськими бронетехніку, а росновості ввечері того ж дня повідомляють, що «в Балаклії йдуть бої, але місто контролем армії Росії». Росія не лише зазнала повної поразки на Харківському напрямі, а й у черговий раз захлинулась у своїй брехні, яку помічають уже й росіяни.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: